• LOG IN
  • Data
  • Căutare

Ecolomania Forum™

-= Idei pentru viitor =-


Case din Lemn

Constructia unei case 100% economica.

Case din Lemn

Mesajde Alexandraa » Vin Dec 25, 2015 11:12 pm

index.jpg
Copacii se regenereaza si absorb dioxidul de carbon pe masura ce cresc, facand din lemn o resursa nepretuita pentru oameni si pentru planeta. Tot lemnul care il folosim pentru a construi casele Honka provine din paduri finlandeze certificate, in care creste mai mult lemn decat se taie.
Materiale naturale, regenerabile

Radacinile companiei noastre sunt adanc infipte in padurile finlandeze si experienta noastra de generatii garanteaza pentru familia dumneavoastra o casa ecologica, construita cu lemn adevarat, de calitate si din surse regenerabile. Materiile prime din lemn, care alcatuiesc casele Honka, provin din zone care sprijina o dezvoltarea durabila. Noi nu procuram lemnul din zonele protejate. Astazi, in Finlanda, creste mai mult lemn decat este taiat, astfel se face ca aceasta este o resursa regenerabila de peste 100%. Daca am folosi tot lemnul care creste peste acest 100%, am putea face 70 000 de case medii si padurile nu ar scadea. Zona noastra de achizitie si fabricile noastre sunt situate in zona de crestere optima a pinului de inalta calitate. Aceasta reduce costul de transport si reduce impactul asupra mediului.
Metode ecologice de productie

Productia industriala a bustenilor din lemn masiv utilizeaza o cantitate de energie cu 50% mai mica decat in productia de ciment si cu 80% mai mica decat in productia de caramizi. Honka foloseste in cadrul procesului de productie absolut tot lemnul pe care il procura. Toate resturile de lemn ramase sunt utilizate pentru producerea de energie in instalatiile noastre de productie. Asta inseamna ca fiecare casa Honka este ecologica de la fundatie si pana la acoperis.
O casa sigura in mod natural, cu pereti fara elemente din plastic

Sistemul inteligent de ventilatie Honka™ este o solutie care ne permite sa construim case cu pereti din lemn masiv bine izolati, care respira, fara a utiliza nici un material plastic, cum ar fi o membrana rezistenta la umezeala. Peretii respira in mod natural si permit vaporilor de apa sa circule liber intre perete si exterior. In plus, in lemnul masiv, vom folosi fibra de lemn pentru izolarea peretilor, pentru a imbunatati calitatile naturale ale lemnului. Toate solutiile structurale utilizate in casele Honka sunt gandite pentru conditii de siguranta. Acest lucru va asigura ca familia dumneavoastra va avea o casa cu o lunga durata de viata, in conditii de siguranta si un trai armonios.
Case care trec testul timpului

Exista multe cladiri din lemn care au in jur de 300 de ani si sunt inca utilizate activ. Deoarece peretii si fundatia caselor noastre sunt realizate in intregime din lemn, nu exista parti reci sau suprafete care sa adune umezeala. In timp, fundatia se mai lasa si peretii devin chiar mai bine izolati. Astfel, casa ta Honka va avea grija de confortul dumneavoasta peste ani ani si chiar pentru generatiile viitoare.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
Alexandraa
Moderatori globali
 
Mesaje: 362
Membru din: Sâm Apr 19, 2014 10:20 am

Înapoi la Casa Economica

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron