• LOG IN
  • Data
  • Căutare

Ecolomania Forum™

-= Idei pentru viitor =-


20 de locuri romantice în care să călătoreşti

Calatorii, vacante, drumetii, litoral, delta, munte, alpinism...

20 de locuri romantice în care să călătoreşti

Mesajde Andr33a » Mie Feb 10, 2016 8:27 pm

Deşi se spune că romantismul nu ţine cont de loc, ci de persoana pe care o ai alături, şi destinaţia pe care o alegi pentru o mică escapadă cu perechea ta contează. E greu să defineşti o destinaţie romantică. Poate fi Parisul sau o insulă exotică îndepărtată, totul depinde de preferinţe şi gusturi. Dacă ai hotărât să-i faci jumătăţii tale o surpriză şi să plecaţi într-un loc îndepărtat în care, pentru câteva zile, să vă trăiţi povestea de dragoste, dar ai rămas în pană de idei, noi am strâns mai multe informaţii despre locuri romantice în care să călătoreşti alături de jumătatea ta.

Insulele Seychelles, Republica Seychelles

Vegetaţie luxuriantă, nisipuri fine şi fierbinţi şi ape de culoarea smaraldului. Este într-adevăr o privelişte desprinsă din grădina Edenului. Dar nu despre acestă grădină este vorba ci despre Insulele Seychelles, o destinaţie de vis în care se pot infiripa şi reînnoda cele mai frumoase poveşti de dragoste. Iar dacă la asta adaugi şi faptul că întreaga zonă dispune de resorturi elegante şi intime, cu siguranţă vei dori să ajungi în Seychelles alături de sufletul tău pereche.

pii.jpg


Resortul Jukkasjarvi, Suedia

Hotelul de Gheaţă din Suedia este reconstruit în fiecare an. Jukkasjarvi este un proiect de artă, mai mult decât un resort luxos, dar în acelaşi timp, este un loc inedit, în care să mergi alături de iubitul sau iubita ta. Dacă nu intră în discuţie clipe de romantism într-un hotel de gheaţă, poate te va convinge aurora boreală. Din Hotelul de Gheaţă Jukkasjarvi poţi să te bucuri de acest fenomen natural neobişnuit.

gheata.jpg


Lake District, Marea Britanie

Imaginează-ţi un loc din natură unde cerul se sprijină pe vârfuri de munţi înalţi şi se oglindeşte în luciul de cristal al lacurilor montane. Este vorba despre Lake District din Marea Britanie, o zonă faimoasă pentru cele 17 lacuri dintre munţii Regatului Unit. Drumeţiile în această zonă sunt asezonate cu privelişti pitoreşti, peisaje care îţi taie răsuflarea, iar când ai obosit de atâta mers, îţi poţi trage sufletul într-unul din pub-urile din apropiere.

Lake_District.jpgHeidelberg, Germania

Heidelberg este un oraş romantic şi curat din sud-vestul Germaniei, aşezat pe malul împădurit al râului Neckar. Frumuseţea acestui loc a inspirat poeţi celebri, precum Geothe sau Disraeli. Nici nu este de mirare având în vedere peisajul desprins din basmele cu cavaleri şi domniţe. Decorul este completat de castelul medieval şi clădirile cu faţade aidoma căsuţelor din turtă dulce.

Heidelberg.jpgVeneţia, Italia

Eterna şi fascinanta Veneţie! Cetatea Dogilor este unul dintre cele mai romantice locuri din Europa şi o destinaţie perfectă pentru un weekend romantic sau, de ce nu, pentru luna de miere. Plimbările cu gondola pe canalele Veneţiei şi peisajul urban sunt ingredientele care completează perfect o escapadă romantică.

Venice.jpg


Tu în care din aceste locuri ai vrea să faci o escapadă romantică alături de persoana iubită?

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
Andr33a
Moderatori globali
 
Mesaje: 359
Membru din: Joi Iul 10, 2014 9:13 am

Înapoi la Turism & Calatorii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron