• LOG IN
  • Data
  • Căutare

Ecolomania Forum™

-= Idei pentru viitor =-


Vodafone

Discutii despre serviciile de telecomunicatii oferite de Vodafone Romania

Vodafone

Mesajde Andr33a » Vin Feb 12, 2016 12:47 pm

Vodafone este compania care a implementat prima rețea GSM în România, în aprilie 1997, și primul operator care a lansat serviciile 3G pe piața românească, în aprilie 2005, și apoi nivelul superior de performanță, HSDPA - 3G broadband. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima rețea de date mobile 4G din România, în octombrie 2012.

susținem și investim permanent în inovație și creativitate;
răspundem nevoilor în continuă creștere și schimbare ale utilizatorului contemporan de comunicații mobile;
ne canalizăm resursele și puterea globală pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a telefonului mobil.

Misiune
Ascunde Misiune conținutul
Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a ajuta oamenii din România să comunice mai ușor și să fie în legătură permanentă cu lumea.

În cei 12 ani de activitate în România, Vodafone a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de afaceri prin investiții majore la nivel național, orientate în principal spre extinderea acoperirii rețelelor 2G, 3G și 4G, lansarea de noi produse și servicii de comunicații, extinderea rețelei de magazine la nivelul întregii țări și, nu în ultimul rând, programe sociale în sprijinul comunității.
vodafone.jpg

Viziunea noastră este să devenim lider de piață și un model în ceea ce privește conduita de afaceri în România.
Recent, Vodafone a fost recunoscută de către unele dintre cele mai prestigioase topuri internaţionale pentru valoarea business-ului, inovaţie, încredere şi etică. Conform topului Forbes Global 2000 pentru anul 2009, Vodafone se situează printre cele mai mari companii din lume, în timp ce revista Business Week plasează Vodafone în topul celor mai inovatoare companii la nivel mondial, în urma analizei realizate împreună cu Boston Consulting Group. Totodată, conform studiului realizat de revista Reader’s Digest, Trusted Brand 2009, Vodafone a fost nominalizat drept cel mai de încredere brand de telecom din România, iar analiza institutului american Ethisphere include Vodafone în topul celor mai etice companii la nivel global.

Date fiscale Vodafone România
Ascunde Date fiscale Vodafone România conținutul
S.C. Vodafone România S.A., Bucureşti
Centrul Internaţional CDG, Piaţa Charles de Gaulle nr. 15, sector 1
RO 8971726, CUI 8971726
J409852/1996
Capital social subscris şi vărsat de 70.341.714,17 RON
Operator de date cu caracter personal înregistrat în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 17 şi nr. 2191.

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
Andr33a
Moderatori globali
 
Mesaje: 359
Membru din: Joi Iul 10, 2014 9:13 am

Înapoi la Vodafone

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron