CASA ECONOMICĂ

Constructia unei case 100% economica.
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Andreea
Utilizator înregistraţ recent
Utilizator înregistraţ recent
Mesaje: 9
Membru din: 09 Dec 2019, 21:25

CASA ECONOMICĂ

Mesaj de Andreea »

În prezent, construcțiile private de joasă înălțime au câștigat o popularitate imensă printre compatrioții noștri. Mulți preferă casele lor în apartamente mici în "mușchii" orașului.

Proiectul inițial al casei de clasă economică

Această alegere este determinată nu numai de preferințele cetățenilor, în afară de aceasta, mulți nu sunt gata să cumpere locuințe în blocuri de apartamente la un preț pentru care puteți construi case private sau de țară și o zonă mai mare.

Printre majoritatea populației țării noastre, proiecte de case ieftine sunt foarte populare. Clădirile rezidențiale din această clasă sunt ideale pentru familiile tinere care nu dispun de resurse financiare suficiente.

Datorită faptului că piața construcțiilor este acum suprasaturată cu o cantitate imensă de materiale de construcție moderne, construcția individuală a devenit mai accesibilă pentru cetățenii obișnuiți.
[youtube]Tvh8_14_VXc[/youtube]
Cei mai mulți dintre noi locuim într-o casă de prieteni, familie sau cu un partener - iar cei dintre noi care trăim singuri ar putea împărtăși ingredientul de gătit ciudat cu un vecin sau să petrecem ceva timp cu oamenii de care avem grijă în casele lor. A adăposti, a căldura și a mâncării este esențial pentru noi, dar acestea nu sunt o garanție. Care este exact costul vieții noastre și ce facem ca consumatori pentru a menține coșurile de cumpărături eficiente?

Dar economia din casă nu se referă doar la costuri și prețuri. O mulțime de activități economice care se petrec în casă, de la creșterea copiilor la îngrijirea persoanelor în vârstă, rareori sunt luate în considerare în măsura cât de productivă sau de succes este economia, în ciuda faptului că nu ne-am putea susține economiile fără ea.

În plus, casele noastre în sine sunt adesea cea mai mare investiție pe care o facem și au un efect important asupra valorii valutei noastre și a nivelului datoriei din economiile noastre. În total, se întâmplă multă economie în casele noastre.
Sursa:https://www.ecnmy.org/learn/your-home/

Scrie răspuns

Înapoi la “Casa Economica”