Vise cu ltera V

Iti aduci aminte ce ai visat azi noapte? Dictionar de vise de la A la Z care te va ajuta sa interpretezi semnificatiile viselor tale si le gasesti sensul.
Încuiat
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 434
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Vise cu ltera V

Mesaj de cimaxcim »

V: victorie; dualitate, rascruce de drumuri, incertitudine, deruta, nu stii incotro s-o pornesti, esti in fata unei alegeri dificile; vrei sa te afirmi, vrei sa iti spui punctul de vedere, te ridici pentru punctul tau de vedere, nevoia de a te face ascultat; exista doua variante in planurile in care esti implicat.

VACA: blandete, naivitate, docilitate, trebuie sa fii atent sa nu fii dus de nas, jignire, evenimente in care te poti simti umilit

VACANTA: oboseala, nevoia de a micsora ritmul, dorinte de eliberare; (pleci in vacanta) eliberare de stari conflictuale, de sarcini, de stress, nevoia de a te detasa de griji; (vii din vacanta) program incarcat, reluarea unor sarcini dificile, oboseala; (esti in vacanta) perioada lipsita de griji, eliberare, finalizarea unor sarcini grele.

VACCIN: proces de adaptare la un nou mediu sau o situatie noua, necesitatea de a accepta conditii noi, nevoia de a prelua ceva de la ceilalti, acceptare, adaptare, integrare, toleranta.

VAGON: te simti tras intr-o directie in care nu doresti sa mergi, esti obligat sa urmezi niste conditii impuse de altii, te simti mic in fata altora mai puternici care decid in locul tau, urmezi intocmai regulile altora.

VALIZA: (goala) lipsa unor conditii de a-ti atinge un scop, nu ai toate informatiile sau cunostintele necesare pentru a rezolva o problema, lipsa de energie, lipsa de experienta; (daca valiza ta e plina) esti bine pregatit pentru a rezolva o problema, ai toate conditiile necesare solutionarii, pregatire pentru un eveniment important, esti detinatorul unor solutii, rezolvarea e la tine, ai destula experienta sa te descurci; (daca valiza plina e a altuia) nevoia de a apela la persoane cu mai multa experienta sau mai bine pregatite: (deschisa si goala) trebuie sa te pregatesti pentru a invata ceva nou; (deschisa si plina) ti se va da ocazia de a arata ce stii; (inchisa, dar in centrul actiunii) ai cunostintele necesare pentru a rezolva o problema, dar nu a sosit inca momentul sa arati ce poti, solutia e la tine dar nu esti constient de asta; (inchisa, dar detaliu neimportant in vis) mai sunt detalii ale problemei pe care nu le cunosti sau nu le-ai folosit, ar trebui sa analizezi mai mult ceea ce stii.

VALURI: suisuri si coborasuri in plan emotional, psihic, sentimental; apa este simbolul vietii interioare, deci felul cum se misca valurile indica si starea ta emotionala de acum; valurile sunt si o sursa de energie, deci ar trebui sa acorzi o mai mare atentie modului in care iti poti canaliza dragostea si emotiile spre un scop important; (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind tarmul) perioada de mari trairi emotionale, stress, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme; (in descrestere, se indeparteaza de tine sau de mal) eliberare de problemele sentimentale, linistire, calmare sufleteasca; (esti acoperit sau prins de valuri) te-ai indragostit fara sa fii pregatit, esti implicat in probleme grave, stress major, neplaceri, stari emotionale nedorite, emotii fantastice; (aruncandu-te in valuri) dorinta de a trai ceva palpitant, nevoia de dragoste pasionala, cauti dragoste, esti implicat intr-o relatie dificila, dar de care nu te poti rupe; (val urias, tsunami) mari pericole in plan emotional si sentimental, criza, panica, emotii de necontrolat, stari interioare dure, evenimente grave in plan sentimental sau emotional, complicatii mari in iubire; (flux) vezi flux; (faci surfing pe valuri mari) te descurci bine in perioada de mari emotii prin care treci, adaptare la orice situatii neasteptate.

VALUTA: vezi dolar.

VAMA: trebuie sa platesti, cumva, pentru a-ti atinge un tel important, nevoia de a accepta niste norme sau reguli stricte inainte de a trece la o noua etapa a planurilor tale; sacrificii care se cer facute pentru a merge mai departe.

VAMPIR: dorinte sexuale puternice, nevoi erotice majore, simti nevoia unei refulari prin sex sau agresivitate; avertisment cu privire la latura ta intunecata, fii atent sa nu descatusezi trasaturile tale ascunse, atractie periculoasa spre rau sau pericole; fii atent in cine ai incredere, dusmani, esti prea slab sau prea influentabil in fata altora care te domina psihic; (daca tu esti vampirul) stii sa profiti de altii mai puternici, esti dominator si puternic, altii nu se pot opune vointei tale, poti profita de slabiciunile altora, esti privit cu teama de altii, ai efect negativ asupra altora; (daca esti pandit de vampir) te simti victima unor oameni mai puternici, te simti folosit, altii profita de tine, dar nu te poti opune; slabiciunea sau teama te coplesesc, deci lupta impotriva celor care se folosesc de tine.

VAPOR: vezi corabie.

VAR: (varuind) trebuie sa aduci un aer nou in viata ta, necesitatea de a-ti ameliora imaginea in societate, probleme de sanatate care trebuie rezolvate, trebuie sa schimbi ceva; (var murdar sau cazut de pe perete) ceea ce credeai ca este in regula, ascunde si aspecte neplacute sau imperfectiuni; probleme de imagine, nevoia de a acorda mai multa atentie detaliilor, sunt detalii pe care le-ai scapat din vedere si care pot aduce prejudicii in opinia altora; (var perfect alb) perioada buna a vietii, in care lasi o impresie buna.

VARA: element de context ce atrage atentia asupra miezului problemei, asupra apogeului unei actiuni, asupra perioadei de maxima stralucire si realizare, este vorba de planuri in plina desfasurare, mijlocul actiunii, punctul de maxim potential; detalii in prim plan, puse in lumina; stare de bine general, lipsa de griji, odihna, dinamism, actiune.

VARZA: incurcaturi, deruta, aspecte greu de inteles, perioada ambigua a vietii, nu stii pe ce lume traiesti, esti absent, stare de totala nebuloasa, agitatie, stress, suprasolicitare, oboseala, greseli comise din neglijenta.

VATA: minciuni, aspecte umflate, aparente inselatoare.
VANATAIE: repercusiuni ale unor probleme mai vechi, urmari neplacute, aspecte dureroase, greu de reparat, actiuni care pot avea efecte negative.

VANATOARE/VANATOR: (participi la o vanatoare) exista o lupta colectiva (sau individuala, daca esti singur la vanatoare) pentru un scop neclar, efort pentru a obtine o victorie, dorinta de a invinge un dusman, pericole care trebuie depasite, nevoia de a te apara de unele pericole incerte; (vezi un vanator) te simti pandit de pericole, cineva doreste sa te prinda in capcana, pericole care te ameninta, trebuie sa fii atent la persoanele din jur care iti pot face rau; (tu esti vanatorul) urmaresti niste scopuri pentru care esti gata sa faci orice, lupta fara scrupule.

VANT: zvonuri, vorbe din toate partile; schimbari, noutati in viata ta, schimbari de mentalitate, atitudine, optica; ganduri si idei noi, te razgandesti brusc asupra unor aspecte, alegi o alta cale; semnificatia visului depinde si de forta vantului; vezi viscol, furtuna etc. Cu cat forta vantului este mai mare in vis, cu atat mai mari vor fi schimbarile in care esti implicat. Un vant usor indica modificari subtile, un vant puternic, devastator, poate fi semnul unor schimbari radicale.

VANZATOR: vezi a vinde.

VARF: element de context care atrage atentia asupra unor teluri marete, a unor scopuri finale, a unor idealuri proprii. Depinde ce alt element este in varf, pentru ca acel aspecte trebuie sa devina un scop major in perioada actuala; (varf rupt sau tocit) esti derutat, ai ramas fara energia necesara de a ajunge la un scop, esti lipsit de curaj sau de ambitie, nu ai capacitatea de a-ti vedea un tel implinit.

VARTEJ: (de aer, de apa) deruta, perioada foarte agitata, esti prins in mijlocul unei actiuni foarte incurcate, stari de ameteala, zapaceala.

VASLA: (folosesti vasla intr-o barca) forta de a-ti atinge un scop, ai capacitatea de a depasi emotiile si de a-ti tine sub control trairile interioare, teluri sentimentale care pot fi atinse; (vasla pierduta, rupta) dezamagiri in iubire, emotii negative, stari psihice greu de controlat, piedici in plan afectiv, nu poti ajunge acolo unde doresti.

VAR: element de context ce pune actiunea visului in legatura cu persoane apropiate, cu anturajul imediat, cu persoane cu care ai legaturi de multa vreme.

VARSA: crize, emotii extreme, trairi intense, care te iau prin surprindere, vesti neasteptate; depinde si de ce se varsa in vis: apa, cerneala etc.

VECIN: element de context ce pune actiunea visului in legatura cu persoane apropiate, cu anturajul imediat, cu persoane cu care ai legaturi de multa vreme: depinde si in ce relatii esti de obicei cu vecinul din vis (daca e un vecin cunoscut).

VECHI: (obiecte vechi) experienta de viata, cunostinte acumulate anterior, bagajul tau intelectual sau mental, trecutul tau, aspecte deja cunoscute, amintiri; elemente de context care plaseaza actiunea visului in evenimente de demult.

VEDENIE: vezi fantoma.

VEDERE: vezi fotografie.

VEDETA: vezi actor sau faimos.

VENIN: vezi otrava si sarpe.

VENTILATOR: adevaruri dure, revenirea la realitate, trezire brusca dintr-o stare inselatoare, obligatia de a deschide bine ochii si de a analiza cu atentie situatiile in care esti implicat.

VENUS: element de context ce leaga actiunea visului de viata ta sentimentala.

VERDE: sanatate, oscilatie, imaginatie, final de etapa pentru inceperea unei alte etape; insanatosire, naturalete, grija pentru starea de sanatate sau cea materiala. Verdele este simbolul finantelor personale, norocul, prosperitatea, sporul. Este culoarea regenerarii, a progresului, a armoniei, a sanatatii. Dar daca nuantele de verde aparute in vis nu ofera o senzatie placuta, atunci sentimentele pot fi adverse, indicand pesimism si dezamagire; simbol al banilor, al psihicului, al subconstientului, al mamei sau al tarii.

VERDEATA: sanatate, naturalete, lucruri frumoase placute, sanatoase

VERIGA: atrage atentia asupra unui detaliu minor, dar important intr-o problema cu care te confrunti; depinde si de detaliile care au legatura cu veriga din vis: veriga lipsa, veriga rupta etc.

VERIGHETA: angajament, responsabilitate, promisiuni, sarcini asumate, nevoia de a-ti respecta cuvantul, seriozitate: depinde ce se intampla cu verigheta din vis: o pierzi – doresti sa scapi de niste angajamente sau obligatii, o ascunzi – te eschivezi de sarcini; o gasesti – doresti sa-ti asumi niste sarcini: este rupta – contracte sau relatii de asociere subrezite, probleme in parteneriatele din care faci parte, dorinta de eliberare de unele sarcini, angajamente neonorate, sarcini abandonate sau uitate; in unele cazuri, leaga simbolurile visului de persoanele fata de care ai responsabilitati: copii, sot, parinti, subalterni.

VERSURI: vezi poezii.

VERTEBRA: element de context ce atrage atentia ca solutia problemelor actuale este legata de onoare, verticalitate, morala: probleme majore, fara de care unele situatii nu se pot rezolva.

VESEL/VESELIE: lipsa de griji, aspecte placute ale vietii, sanse de rezolvare a problemelor anuntate in vis, perspective promitatoare, optimism, nevoia de a-ti pastra optimismul orice ar fi.

VEST: nevoie de directie, element de context ce vizeaza activitati sau evenimente in care nu iti mai pui sperante, pe care le privesti cu pesimism, finalizari, sfarsit de etapa, declin, renuntare, abandon, ajungere la capat, cu mici sanse de a mai reveni la normal, evenimente in declin, aspecte ce vizeaza planul emotional, sentimental si afectiv.

VESTIAR: pregatiri pentru a te implica intr-o problema importanta, etape pregatitoare, adunarea elementelor ce-ti vor fi utile mai tarziu, cand vei fi in miezul problemei; tatonarea terenului, ucenicie.

VESTED: pierderi, disperare, nu mai speri ca un aspect mai poate fi rezolvat, pesimism, nostalgii, doruri, atrage atentia asupra unor aspecte din trecut, care nu au fost rezolvate la timpul lor.

VEVERITA: istetime, agerime, evenimente vesele, optimism, perioada plina de evenimente placute, te simti bine, lipsit de griji.

VIE: (vita de vie) capacitatea de a da plus valoare ,muncii tale, ceea ce faci poate avea rezultate mai bune decat crezi, ascunzi un potential fantastic pe care trebuie sa-l valorifici mai mult, calitati ascunse, talente latente, esti un om de valoare, dar mai ai nevoie de experienta si cizelare.

VIERME: aspecte care nu te pun intr-o lumina buna, pe care incerci sa le ascunzi; detalii neplacute despre viata intima, rusine, taine personale, amintiri neplacute din trecut, traume uitate, complexe pe care le tii secrete, puncte slabe pe care nu vrei sa le stie nimeni; probleme de sanatate care se cer descoperite.

VIESPE: spirit critic, cinism, ironii, vorbe dure; foloseste-te de arme proprii, capacitatea ta de auto-aparare, posibili inamici care te pot ataca, dar trebuie sa te aperi sau sa contra-ataci.

VILA: vezi casa, doar ca are legatura cu imaginea ta in societate, impresia pe care incerci sa o formezi.

VIN: (bun, scump) rezultatele bune ale eforturilor tale, atrage atentia asupra potentialului tau, asupra valorii tale si calitatilor tale deosebite; (rau, acru, amar) rezultate nedorite in munca ta, greseli care au facut sa pierzi tot ce ai incercat sa faci, efecte neplacute ale eforturilor tale; una ai urmarit, si altceva ai obtinut; schimbare nedorita de sens; intentiile tale bune au avut efect contrar; (alb) delicatete, sensibilitate, viata ta sentimentala pura, sufletul tau: (rosu) pasiune, placere, dorinte intense, chef de viata, viata ta sentimentala pasionala, erotism; poate atrage atentia asupra sanatatii tale, asupra sistemului circulator sau inimii.

VINDE: (ti se vinde ceva) trebuie sa oferi ceva in schimbul acelor lucruri care ti se pun la dispozitie, multumeste-le celor care te ajuta; nu totul ti se cuvine, trebuie sa dai ceva in schimb; invata sa si oferi ceva atunci cand ti se da; vezi si a cumpara; (vinzi tu ceva) atrage atentia asupra acelor eforturi pe care le pui in slujba altora, ce ai tu de oferit, dar care trebuie recompensat; esti avertizat sa nu oferi totul pe gratis, ci sa ceri ceva in schimbul eforturilor tale; nu munci pe gratis.

VINERI: element de context ce aseaza actiunea intr-un moment de destindere, de detasare de greutati sau de miezul problemei, eliberare de tensiuni sau de stress, relaxare, pregatire de final.

VIOARA: trebuie sa sustii un proiect in care tu vei fi persoana principala, dar in care ai nevoie de sustinerea unui colectiv; sensibilitatea ta, romantism, latura ta fragila, intimitate; vezi si orchestra.

VIOL: atac la persoana, intimitatea ta este calcata in picioare de oameni cu marsavi, ai dusmani care pot dezvalui secretele tale: atrage atentia asupra unor experiente neplacute, traume ale trecutului care lasa inca urme, si pe care incerci sa le ascunzi, dar pot deveni si mai grave; dureri ascunse, amintiri dureroase, dramele propriei tale vieti, cele mai mari secrete ale vietii tale intime risca sa fie date in vileag, senzatia ca ai pierdut controlul asupra propriei tale vieti personale, cineva intra cu forta in intimitatea ta, te simti amenintat de pericole care atenteaza la onoarea sau imaginea ta.

VIOLENTA: vezi a bate.

VIOLONCEL: face referire la nevoia de a apela la colegi mai in varsta, care iti pot fi de folos, sprijinindu-te din planul doi: nevoia de a avea o echipa experimentata in spate, singur nu poti sustine op actiune importanta; vezi si orchestra.

VIORELE: vezi flori de primavara; daca ai cunostinte cu acest nume – Viorel, Viorela – visul poate face referire la relatia cu ea sau scoate in evidenta una din trasaturile de baza ale acestei persoane.

VIRGULA: nevoia de a aduna mai multe informatii inainte de a decide ceva, mobilizarea mai multor forte pentru un scop comun, comunicare, buna intelegere intre mai multe persoane, cooperare.

VIRUS: influente straine care iti pot face rau, esti atacat pe cai nebanuite de dusmani ascunsi, nevoia de a analiza ce se ascunde dincolo de aparentele, atentie sporita la ceea ce nu se vede, aparente inselatoare, minciuni si gesturi false, ipocrizie, pericole ascunse in spatele unor masti false.

VIS: (visezi ca visezi) iluziile proprii, visele tale cele mai ascunse, tainele vietii tale, pe care nu le stie nimeni, lucrurile pe care nu vrei sa le stie nimeni, a doua ta identitate, contactul tau cu cealalta fateta a personalitatii tale.

VISCOL: vezi vant puternic.

VITAMINE: ai nevoie de un stimulent, de o motivatie pentru a-ti atinge un scop, esti lipsit de avant sau de energie, singur nu poti face fata, ai nevoie de sprijin; cat timp nu apare o motivatie palpabila, nu te poti mobiliza mai bine; esti obosit, trebuie sa iti refaci fortele inainte de a continua.

VITEZA: agitatie, nevoia de a mari ritmul in care inaintezi intr-o anumita problema, accelerare, graba, stress, esti impins de la spate de termene limita; viteza din vis indica viteza in care evolueaza unele planuri din viata ta: prea mare, prea mica etc.

VITRINA: aspecte la vedere cu privire la viata ta personala, detalii evidente intr-o problema in care esti implicat, nevoia de a-ti face publice ideile, capacitatea de a te exprima in fata altora, imaginea ta in societate, ceea ce vad ceilalti la tine, aparente.

VITA DE VIE: vezi vie.

VITEL: victima inocenta, cel care plateste fara vina, cel sacrificat fara sa fi facut nimic, greseli aruncate pe umerii altuia.

VIZITA: (esti in vizita) lipsa de griji, comoditate, lene, altul are grija de tine, astepti sa fii servit, astepti rezolvari de la altii, neimplicare, nu-ti asumi nici o responsabilitate; (primesti vizita) responsabilitati, obligatia de a face impresie buna, amabilitate, ospitalitate, suflet mare, dorinta de a-i ajuta pe altii.

VIZON: (blana de vizon) dorinta de avutie, de posesiuni materiale, de achizitii, de investitii, materialism, avaritie, lacomie, snobism.

VIZOR: trebuie sa acorzi o mare atentie asupra unor detalii, analizeaza in profunzime acel aspect care te intereseaza, concentrare, nevoia de a te apleca asupra unui singur aspect.

VIZUINA: vezi scorbura.

VOAL: (care acopera ceva) deruta, nebuloasa, incertitudini, lucruri tainuite sau nebanuite, zvonuri sau barfe, aspecte incomplet cunoscute; (alb sau de mireasa) nevinovatie, nevinovatie, naivitate, inceput de drum; (negru) durere, pierdere, final de drum.

VOCE: (joasa, ragusita, groasa, soptita, voce careia nu i se poate preciza sursa - nu stii a cui e vocea) atrage atentia asupra unor zvonuri, rautati, barfe, lucruri spuse pe la spate, neadevaruri sau informatii false; (ridicata, ascutita, inalta, pitigaiata) atrage atentia asupra unor aspecte urgente in viata ta: avertismente, alarma, pericole; (puternica, grava, autoritara, amplificata prin difuzor, vibranta) atrage atentia ca trebuie sa asculti de altii mai puternici.

VOLAN: (la un vehicul) pune accent pe capacitatea ta de a te descurca intr-o actiune in care esti direct implicat, capacitatea de a-ti croi drumul in viata, spiritul de lider, ambitia si telurile propuse; in functie de miscarile volanului, poti descoperi modul in care inaintezi in actiunile actuale; de ex: un volan blocat, rupt, stramb indica blocaje in planurile personale, incapacitatea de a merge mai departe, mergi pe cai gresite, ai fost condus intr-o directie incorecta; dar are legatura si cu acele persoane care au rol de ghid sau conducator, felul cum te lasi condus de acestia: sefi, parinti etc; (la rochie) snobism, incercarea de a imbunatati o imagine prin ampgiri de moment, imagini inselatoare, care fura ochii la prima vedere, dar care pot ascunde altciva.

VOLEI: vezi fotbal.

VOMA/VOMITA: aspecte care nu-ti plac, care iti provoaca repulsie sau revolta; nu poti tolera unele aspecte care nu iti convin, ceva in viata actuala te exaspereaza, te deranjeaza, iti provoaca sila.

VOPSEA/VOPSI: vezi var.

VORBI: (altul vorbeste) descrie capacitatea ta de a-i intelege pe ceilalti; pune accent pe planul relational, de felul cum interactionezi cu lumea; (tu vorbesti) trebuie sa iti exprimi mai bine ideile, ti se cere sa spui mai ferm ce ai de spus; descrie capacitatea ta de a te face inteles de ceilalti; (fara sens) probleme de comunicare, nu esti inteles sau nu ii poti intelege pe ceilalti, erori de perceptie, interpretari gresite; (rar, lent, putin) lipsa sau blocaj de comunicare, incapacitatea de a te exprima, nu esti incurajat sau lasat sa-ti spui punctul de vedere, relatii dificile, nu te poti face inteles; (prea repede, prea mult) exagerari in plan relational sau comunicational, vrei mai mult decat ti se poate da, esti sufocat de unele relatii, nu poti scapa de unele relatii; (in alta limba) comunicare defectuoasa, nu poti intelege ideile altora, incapacitatea de a-ti expune parerile, nu esti inteles de lume, esti privit ciudat de ceilalti.

VRACI: ai probleme care nu pot fi rezolvate pe caile deja cunoscute, ci trebuie sa accepti si metode neconventionale, cu care poate nu esti nici tu, nici altii, de acord; fii deschis si la solutii excentrice.

VRAJITOARE: depinde de actiunea vrajitoarei in vis: te ajuta (apelezi la ea) sau iti face rau? Simti ca nu mai ai controlul asupra problemelor tale, ori au devenit prea mari si ti se pare ca esti sub influenta unor ghinioane, ori dai vina pe alte forte, pentru ca nu-ti poti recunoaste vina la greselile comise. Daca visul pune accent pe dragoste, esti atras nebuneste de cineva, desi logica iti spune ca nu merita dragostea ta; daca are legatura cu planul intelectual, financiar sau profesional, dai piept cu tot felul de piedici carora nu le gasesti rezolvarea si nici macar explicatia; ai impresia ca cineva iti face rau, teama ca aui dusmani puternici, incapacitatea de a depasi problemele actuale, dand vina pe altii sau asteptand solutii de la altii; te temi de destin sau de viitor, esti implicat in evenimente de destin in fata carora te lasi in voia sortii: teama de forte oculte, ti se pare ca cineva iti vrea raul.

VREASCURI: aspecte fragile sau sensibile in planurile tale, s-au infiltrat erori care vor avea urmari neprevazute, analizeaza totul cu atentie, pentru ca ai scapat din vedere detalii minore, dar care pot strica totul.

VULCAN: (in eruptie) emotii extreme, criza, panica, vesti neasteptate in iubire, rasturnari de situatie in plan sentimental sau emotional, agitatie interioara, frica, emotii negative, nervozitate sporita, dorinte sexuale intense, atractie irezistibila fata de o persoana de sex opus, cuceriri, dragoste pasionala, viata sexuala agitata sau intensa; (stins sau doar ca element de decor) impotenta, viata sexuala sub asteptari, lipsa de energie, slabiciune, nu lasi o impresie buna in domenii in care ar trebui sa fii mai implicat, nevoia de a te ambitiona mai mult, pasivitate, lene, dezinteres.

VULPE: atrage atentia asupra rivalilor si concurentilor, ai prieteni cu doua fete, posibil colaborator care lucreaza pe doua fronturi, minciuna, istetime, smecherie, riscul de a cadea in plasa unor impostori, fii atent cu cine te imprietenesti si cu cine faci afaceri.

VULTUR: propria determinare, ambitie, vointa, dorinta de a reusi, de a depasi rivalii, forta de a invinge, agresivitate, atac; atrage atentia asupra relatiei tale cu superiorii, cu persoanele mai puternice, cu rivalii sau dusmanii; personalitate puternica; (in zbor, pe cer, deasupra capului) pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenti puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac; (vultur stand) ambitii mari, dorinta de a-ti depasi inamicii, pregateste o strategie pentru a atinge victoria (mort) ai scapat de un inamic, ai forta de a-ti depasi dusmanii, cei care vor sa para puternici, pot fi invinsi.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Încuiat

Înapoi la “Dictionar de vise”