Regulament Grafica, webdesign si fotografie

Regulamentul forumului "Grafica, Webdesign si fotografie"
Încuiat
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 430
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Regulament Grafica, webdesign si fotografie

Mesaj de cimaxcim »

Web Design, Web Hosting SSD + Certificat SSL; Promovare Online, SEO, Google Adwords și Facebook Ads; Design Grafic și Producție Publicitară.
-design profesionist, pentru a contura imaginea și valorile afacerii tale. Un website productiv necesită un web design de calitate, focusat pe experiența clienților. Aerisit & Intuitiv. Design personalizat. Mobile responsive. Target productiv.
  • NU SUNT permise link-urile decat cele catre articole de interes relevante si din surse consacrate !
    Linkurile catre site-uri vor fi acceptate doar ca fiind relevante si de stricta necesitate pentru discutii.
    Editarea lor se afla la discretia moderatorilor.
Nu aveţi permisiunea de a modifica, copia, distribui, permite accesul, transmite, afişa, reproduce, publica, licenţia, crea opere derivate, transfera sau vinde orice informaţie, program, produs sau serviciu, obţinute de pe website.

Regulament:

Prin înregistrarea pe acest forum, sunteţi de acord cu regulamentul prezentat în continuare, a cărui lecturare ţine de responsabilitatea dumneavoastră.
Nerespectarea dispoziţiilor legale privind proprietatea intelectuală şi drepturilor de autor, atrage după sine răspunderea civilă, administrativă sau penală. Doar membrii înregistraţi pot posta pe forum.
Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu. Echipa de moderatori îşi rezervă dreptul de a face orice este necesar pentru buna funcţionare a acestui forum.
Sunt interzise poreclele (nick-urile) cu caracter extremist, ilegal, pornografic sau cu alte nuanţe dezagreabile din punct de vedere moral.
Încălcarea regulilor duce în primă fază la avertisment. Mai multe avertismente pot duce la banarea de pe forum, temporară sau permanentă.
În cazuri extreme se poate închide direct contul de pe site/forum.
Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală.
Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați ucp.php?mode=terms
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Încuiat

Înapoi la “Regulament Grafica, webdesign si fotografie”