Genul de muzica preferat ?

Sondaje
Scrie răspuns

Care este cel mai preferat gen muzical?

Muzica Pop
2
33%
Muzica Rock
0
Niciun vot
Muzica R&B
0
Niciun vot
Muzica Reggae
0
Niciun vot
Muzica Latino
0
Niciun vot
Muzica House
0
Niciun vot
Muzica Dance
1
17%
Muzica Hip-Hop
0
Niciun vot
Muzica Clasica
3
50%
Muzica Jazz
0
Niciun vot
 
Voturi totale: 6

Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 434
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Genul de muzica preferat ?

Mesaj de cimaxcim »

Rock/Heavy Metal

Există un stereotip că iubitorii rockului şi heavy metal-ului sunt predispuşi la singurătate şi că sunt oameni cu o gândire negativă şi melancolică. Însă, conform cercetărilor, nu este aşa. Oamenii care preferă acest gen sunt persoane creative şi sofisticate. Ei au, de asemenea, o stimă de sine scăzută, sunt introvertiţi şi nu foarte zeloşi.

Pop-music

Acest gen de muzică este cel mai accesibil în ceea ce priveşte înţelegerea muzicii. Oamenii de ştiinţă au descoperit că fanii muzicii pop sunt, de obicei, extrovertiţi, cu o încredere în sine destul de ridicată, politicoşi, însă nu foarte creativi.

Rap

Iubitorii rap-ului sunt sociabili, încrezători, independenţi, capabili să negocieze şi să-şi apere punctul de vedere. În cazul lor se remarcă un nivel înalt al încrederii în forţele proprii, însă şi cel mai mare procent al lipsei de educaţie printre fanii acestui gen.

Muzica clasică

Introvertit cu o stimă de sine ridicată – este diagnosticul care poate fi pus unui adevărat iubitor de muzică clasică. Fanii muzicii clasice sunt persoane delicate, în general cu venituri ridicate şi cu un nivel înalt de cultură. Trebuie însă remarcat faptul că unii se consideră iubitori ai muzicii clasice, chiar dacă nu prea o înţeleg.


Muzica electronică

De regulă, această muzică este percepută pozitiv de aproape toate tipurile de persoane, însă doar ca muzică de fundal (de exemplu, într-un club de noapte). Adevăraţii iubitori ai acestui stil sunt, după natură, persoane flegmatice, iar starea lor de spirit este stabilă şi rămâne neschimbată perioade lungi de timp. Acest gen de muzică este preferat de mulţi programatori de sisteme informatice.

Indie-Music

Iubitorii acestui gen de muzică se deosebesc de ceilalţi prin încrederea în sine scăzută şi prin nivelul foarte ridicat de creativitate şi nu pot fi consideraţi foarte muncitori.

Reggae

Stereotipurile arată că fanii reggae sunt oameni leneşi, fără griji şi fericiţi. Iar cercetarea confirmă acest lucru. Ascultătorii acestui gen sunt oameni de artă, foarte politicoşi, blânzi, însă nu foarte muncitori.

Jazz, blues & soul

De obicei, acest gen de muzică este preferat de oameni care au păreri bune despre sine şi o gândire creativă neconvenţională. Ascultătorii acestui stil sunt persoane sociabile şi sigure pe sine. Printre aceştia se înregistrează cel mai mare număr de oameni cu IQ ridicat.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Sondaje”