“România alături de Republica Moldova.“ → spune Maia Sandu.

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 434
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

“România alături de Republica Moldova.“ → spune Maia Sandu.

Mesaj de cimaxcim »

Întrebată dacă ideea reunificării cu România este abandonată de autoritățile de la Chișinău, președinta Republicii Moldova a spus că „există sprijin pentru reunificarea cu România, dar nu suficient.” „Sunt unii oameni care au promovat ideea, dar numărul lor nu este suficient.
Există sprijin pentru integrarea în UE și asta urmărim”, a declarat Maia Sandu. Aceasta a precizat că există o relație foarte bună între cele două țări, România fiind alături de Republica Moldova.
Maia Sandu.jpg
„Construim o linie de înaltă tensiune care ne va lega de România. Am început-o în 2019 când eram prim-ministru, dar construcția în sine a început când am revenit la putere în 2021. Va mai dura doi ani și este un proiect important. Plănuim să începem în curând o altă legătură pentru a construi o altă linie în nordul Moldovei

În interviul pentru Geopolitique aceasta a vorbit și despre Transnistria. Maia Sandu speră să unească cele două maluri ale Nistrului până când Republica Moldova va adera la UE, dar dacă nu, consideră că conflictul nu va fi o problemă.

Citește mai mult pe DiGi24
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”