Statul nu mai vrea să-i deconteze cheltuielile de 20.000 de lei pentru instalarea panourilor fotovoltaice

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 434
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Statul nu mai vrea să-i deconteze cheltuielile de 20.000 de lei pentru instalarea panourilor fotovoltaice

Mesaj de cimaxcim »



Video


În 2021, Ștefan s-a înscris în programul Casa Verde cu speranța că va primi 20.000 de lei de la stat pentru instalarea panourilor fotovoltaice. După mai bine de un an de aștepare, a primit vestea cea mare. Administrația Fondului pentru Mediu a aprobat proiectul și i-a spus că poate să înceapă lucrările. Zis și făcut. Câteva luni mai târziu, avea deja panourile pe casă și devenise prosumator.


Însă bucuria nu a durat mult. Ștefan Dragomir: În urmă cu două săptămani m-a anunțat că AFM-ul nu vrea să deconteze suma către instalator, pentru că la dosarul inițial nu au fost actele corect depuse. Acei 200 de milioane o să îmi revină să îi plătesc eu... Investiția asta nu știu dacă o să o recuperez nici când o să ies la pensie, pentru că este o sumă considerabila pentru mine. Ștefan a fost informat de firma care i-a pus panourile că nu va mai beneficia de niciun leu de la stat și că va trebui să plătească din buzunarul lui toată investiția.

Motivul a fost că Administrația Fondului pentru Mediu a realizat după 9 luni de la aprobarea dosarului, că acesta nu conținea și intabularea casei, prin urmare clientul nu mai era eligibil.

Citește mai mult pe DiGi24
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”