Steam revizuiește notificările, elementele UI și suprapunerea în joc

Stiri din lumea IT
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Steam revizuiește notificările, elementele UI și suprapunerea în joc

Mesaj de cimaxcim »

steam download (1) 1 1 1.jpg


Steam era așteptat de mult pentru o actualizare majoră? La fel a făcut și Valve. Astăzi, compania a lansat o actualizare pentru platformă care include multe dintre funcțiile pe care le-a testat în canalul beta al aplicației. Cel mai recent client are fonturi și meniuri actualizate, un sistem de notificare revizuit și o suprapunere reproiectată în joc. Mai bine, Valve spune că platforma a fost reconstruită cu un cadru complet nou conceput pentru a ajuta funcțiile să fie livrate simultan în toate versiunile de Steam.



Aceasta înseamnă că unele dintre noile funcții incluse în clientul desktop sunt deja disponibile pe Steam Deck . Mai exact, Valve a menționat suprapunerea revizuită în joc a clientului - pe lângă o nouă interfață și o bară de instrumente mai versatilă, jucătorii au acum acces la un nou instrument de note care se sincronizează pe computere. Datorită noului cadru, această caracteristică este acum disponibilă simultan pe desktop și Steam Deck. Suprapunerea are, de asemenea, o nouă caracteristică „pin” care va permite utilizatorilor să păstreze acel instrument de note (sau orice altă fereastră din interfața din joc) vizibil în timpul jocului.

Valve încearcă, de asemenea, să curețe notificările clientului. Făcând clic pe pictogramă, ar trebui să afișeze acum doar cele mai recente și relevante notificări și va solicita utilizatorilor să facă clic pentru a vedea o vizualizare istorică completă. Utilizatorii ar trebui să vadă mici actualizări și în restul clientului, inclusiv text de dialog actualizat, fonturi noi și culori ajustate.

Noile caracteristici sunt frumoase, dar Valve pare cel mai mândru de îmbunătățirile pe care le-a adus sub capotă. Pe lângă noul cadru, compania spune că a activat accelerarea hardware pentru utilizatorii Mac și Linux, oferind o experiență mai fluidă pe toate platformele.


În sfârșit, și poate cel mai puțin, actualizarea poate fi sfârșitul modului vechi Steam Big Picture. Îngropată printre lista lungă de remedieri de erori a clientului este o notă că opțiunea din linia de comandă pentru a activa „oldbigpicture” a fost eliminată. Cu toții folosim acum interfața Steam Deck.

Noua actualizare Steam Client este disponibilă pentru descărcare acum. Consultați notele patch-urilor complete pentru detalii
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri din lumea IT”