Steam Remote Play acceptă acum oficial jocurile 4K

Stiri, articole gaming
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Steam Remote Play acceptă acum oficial jocurile 4K

Mesaj de cimaxcim »

Serviciul Steam Remote Play va oferi acum suport 4K, oferind o serie de presetări pentru a permite jucătorilor să găsească setările perfecte de înaltă rezoluție pentru titlurile preferate. Înainte de această actualizare, 4K era încă posibil când se juca de la distanță, dar a necesitat multă experimentare cu setările și nu a funcționat întotdeauna corect. Acest lucru ar trebui să rezolve multe dintre aceste probleme.
Steam cstrike.jpg
Această mișcare le permite jucătorilor să folosească în sfârșit periferice de ultimă generație, cum ar fi monitoarele 4K, atunci când se implică în redarea în flux de la distanță. Pentru cei neinițiați, Steam Remote Play este un serviciu util care transmite jocuri pentru PC din biblioteca dvs. Steam către telefoane, tablete, laptopuri și dispozitive conexe. Serviciul său frate, Steam Remote Play Together, adaugă multiplayer online la mix, permițând de fapt jucătorilor care nici măcar nu dețin jocul săalăturați-vă în joc competitiv sau cooperativ.

Streamingul 4K nu este singura caracteristică nouă inclusă în această actualizare, deși este cu siguranță cea mai notabilă. Valve permite acum utilizatorilor să redimensioneze fereastra de setări și a făcut butonul înapoi mai fiabil atunci când fac ajustări minute, cum ar fi jocul cu fluxurile 4K. Compania a remediat, de asemenea, o grămadă de erori, cum ar fi folderele care nu au fost recreate la verificarea instalărilor de joc și suprapunerile care se blocau atunci când sunt afișate dialogurile de fișiere.

În cele din urmă, Big Picture Mode a primit câteva remedieri minore de erori și Steam a adăugat suport pentru limba indoneziană. Actualizarea este disponibilă pentru descărcare acum, daraceasta este o versiune betaașa că poate doriți să așteptați până la o lansare finală oficială.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, articole gaming”