Vodafone

Discutii despre serviciile de telecomunicatii oferite de Vodafone Romania
Încuiat
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Vodafone

Mesaj de cimaxcim »

Vodafone Group Plc /ˈvoʊdəfoʊn/ este o companie multinațională britanică de telecomunicații cu sediul în Londra, Marea Britanie. Compania este prezentă în 93 de țări și are 450 de milioane de clienți, fiind a treia cea mai mare companie de telecomunicații mobile din lume.

În 2015, studiul BrandZ™ al companiei Millward Brown a clasat brandul Vodafone pe locul 23 la nivel global și locul 4 în industria Telecom, cu o valoare estimată la 38,46 de miliarde de dolari. Această valoare clasează brandul Vodafone deasupra competitorului Orange, care s-a situat pe locul 61 global și locul 8 în industria Telecom.
Vodafone.png
Începând cu 2018, Vodafone deținea și opera rețele în 25 de țări și avea rețele partenere în alte 47 de țări. Divizia sa, Vodafone Global Enterprise oferă servicii de telecomunicații și IT clienților corporativi din 150 de țări.

Vodafone este prima listată la Bursa de Valori din Londra și este un component al indicelui FTSE 100. Aceasta a avut o capitalizare de piață de aproximativ 52,5 miliarde de lire sterline pe 10 februarie 2016, este cea de-a opta cea mai mare companie listată la Bursa de Valori din Londra. Compania este a doua listată la NASDAQ.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc. La 31 martie 2014, Vodafone România avea 8.186 milioane de clienți. Vodafone România este al doilea operator de telefonie mobilă de pe piața locală după numărul de clienți.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Încuiat

Înapoi la “Vodafone”