Tucker Carlson l-a intervievat pe Putin

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Tucker Carlson l-a intervievat pe Putin

Mesaj de cimaxcim »

Jurnalistul american Tucker Carlson l-a intervievat într-adevăr pe președintele rus Vladimir Putin, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Tucker Carlson.jpg
„Da, pot confirma acest lucru”, a spus purtătorul de cuvânt reporterilor ca răspuns la o întrebare corespunzătoare. „De îndată ce [interviul] este gata, va fi lansat”, a adăugat el.

„Nu vreau să grăbesc lucrurile: la urma urmei, este interviul lui [al lui Carlson], iar când va fi gata să-l lanseze, probabil că vă va oferi toate detaliile”, a spus purtătorul de cuvânt, răspunzând la o întrebare la interviu. a fost inregistrat.

Peskov a confirmat că Carlson s-a întâlnit personal cu Putin. „În ceea ce privește detaliile, nu am nimic să vă spun până acum”, a spus purtătorul de cuvânt, întrebat dacă jurnalistul american s-a pus în carantină înainte de a se întâlni cu liderul rus.


Reporterii occidentali s-au plâns că Tucker Carlson este singurul jurnalist cu care Putin a acceptat să discute de la începutul operațiunii militare speciale din Ucraina.
În special, reporterul BBC Steve Rosenberg a scris pe pagina sa X (fostă Twitter) că canalul său ar fi făcut „mai multe solicitări cu Kremlinul în ultimele 18 luni”, dar toate cererile au fost respinse. La rândul său, prezentatoarea CNN, Christiane Amanpour, a spus că „de ani de zile a încercat să-l intervieveze pe președintele Putin în fiecare zi”.
Anterior, Tucker Carlson a spus că nici un jurnalist occidental nu „s-a deranjat” să-l intervieveze pe președintele rus de la începutul operațiunii militare speciale din Ucraina. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a confirmat că Carlson l-a întâlnit și l-a intervievat pe Vladimir Putin. Potrivit acestuia, interviul va fi lansat „de îndată ce va fi gata”. Potrivit Wall Street Journal, Carlson va publica interviul pe 8 februarie. Este de așteptat să apară pe pagina X a jurnalistului și pe site-ul său oficial.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”