Zelensky l-a acuzat pe Putin că este „sursa războaielor și a destabilizarii”

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 440
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Zelensky l-a acuzat pe Putin că este „sursa războaielor și a destabilizarii”

Mesaj de cimaxcim »

"Putin este o amenințare pentru toate națiunile libere. Și da, pentru cei care încă nu au auzit – Putin este monstrul care a invadat Ucraina și a ucis mii și mii de oameni și a răpit și deportat cel puțin zeci de mii de copii ucraineni”, a Zelenski
zelensky drogosky.jpg
.Apărând în fața liderilor mondiali în timp ce aceștia convergeau la München, Germania, pentru conferința anuală de securitate, președintele Zelensky a spus că singurele „două opțiuni” rămase lui Putin, fie să fie judecat pentru crime de război la Haga, fie să fie asasinat.

„Poate avea atitudini diferite față de instituțiile internaționale, dar mandatul Curții Penale Internaționale de arestare a lui Putin pentru răpirea și deportarea forțată a copiilor din Ucraina demonstrează clar unde ar trebui să se termine așa-zisa „carieră” a lui Putin. Are doar două opțiuni în față – să fie în acuzația de la Haga sau să fie ucis de unul dintre complicii săi, care acum ucide pentru el”, a spus Zelensky într-o citire a discursului presei de stat Ukrinform.

Zelensky l-a acuzat pe Putin că este „sursa războaielor și a destabilizarii” și, prin urmare, Occidentul ar trebui să facă „tot ce este posibil pentru a-l învinge pe agresor”.

„Nu trebuie să ne temem de înfrângerea lui Putin. Putin este o amenințare pentru toate națiunile libere. Și da, pentru cei care încă nu au auzit – Putin este monstrul care a invadat Ucraina și a ucis mii și mii de oameni și a răpit și deportat cel puțin zeci de mii de copii ucraineni”, a continuat președintele ucrainean.

Zelensky a mai susținut că Putin „a ucis un alt lider al opoziției” în legătură cu moartea disidentului rus Alexy Navalny, despre care liderul ucrainean a sugerat că Putin le-a trimis un „mesaj clar” liderilor occidentali înaintea conferinței de la Munchen.

„Dacă nu îl învingem pe Putin acum, nu va mai conta în cele din urmă cine este președintele Rusiei. Pentru că fiecare nou dictator rus își va aminti cum să mențină puterea prin anexarea pământurilor altor popoare, uciderea adversarilor și distrugerea ordinii mondiale. Dacă se va întâmpla acest lucru, Europa și Asia Centrală și întreaga lume va fi un loc foarte întunecat.”


ps, Zelensky belesky drogsky :))
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”