Lista concurenților Asia Express 2024

Discutii despre tot ce tine de televiziune; canale tv, emisiuni si altele
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Lista concurenților Asia Express 2024

Mesaj de cimaxcim »

Concurenții de la Asia Express 2024 vor începe filmările pentru noul sezon al emisiunii pe 28 februarie. Mona Segall, producătoarea show-ului, a decis să renunțe la formatul „America Express” din cauza nivelului ridicat de risc.

Mona Segall >
„Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1.
Concurenți de la Asia Express 2024:

Anca Țurcașiu & Andreea Samson;
Betty Salam & Cătălin Vișănescu;
Carmen Negoiță & sora sa;
Mihai Găinușă & soția;
Ioana State & Mane Voicu;
Nicolai Tand & Sorin Brotnei;
Victor Slav & iubita Selina;
Andrei Ursu & Vlad Condurache;
Adrian Nartea & Valentin Butnaru.



Asia Express 2024.jpg


„America Express” 2023, sezonul 6
Sânziana Negru (36 de ani) și Laura Giurcanu (27 de ani) au obținut victoria în competiția „America Express” din 2023 și au primit un premiu în valoare de 30.000 de euro.

„S-a incheiat cea mai intensă, grea și frumoasă experiență de viață pe care am trăit-o vreodată. Iar noi am câștigat. Dar trofeul îl merită în egală măsură și echipele cu care am jucat etapa finală. A fost o reală plăcere să vă descoperim și să învățăm de la voi ce înseamnă să ai 20 de ani și să fii extrem de răbdător, cumpătat și extrem de competitiv sau ce înseamnă să ai o relație de 17 ani și să formezi REAL o echipă în orice. Vă mulțumim, Aris și Alexia, Giulia și Vlad, sunteți un exemplu pentru noi”,
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Televiziune”