HONOR MagicBook Pro 16 este un laptop elegant și ușor, care măsoară 16 inchi,

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

HONOR MagicBook Pro 16 este un laptop elegant și ușor, care măsoară 16 inchi,

Mesaj de cimaxcim »

MagicBook Pro 16.jpg

HONOR MagicBook Pro 16 este un laptop elegant și ușor, care măsoară 16 inchi, care oferă calcule de înaltă performanță. Este alimentat de cele mai recente procesoare Intel® Core™ Ultra 7 și GPU NVIDIA® GeForce RTX™40 Series, asigurând o putere de procesare excepțională pentru sarcini solicitante.

Cu capabilitățile sale AI, acest laptop oferă colaborare între sisteme de operare și conținut generat de AI, îmbunătățind experiența generală a utilizatorului.
MagicBook Pro 16 2024.jpg
Dispunând de un ecran 3K HONOR în culori reale, pentru confortul ochilor, MagicBook Pro 16 oferă o experiență vizuală uimitoare cu culori vibrante și precise.

Sistemul audio spațial HONOR cu șase difuzoare îmbunătățește și mai mult calitatea audio, cufundându-vă într-un mediu audio bogat și captivant.




Nu numai că MagicBook Pro 16 excelează în performanță, dar se mândrește și cu un design elegant. Utilizând tehnologia de pulverizare de colorare 3D și un design simplificat, acest laptop este atrăgător din punct de vedere vizual și oferă o experiență de laptop proaspătă și modernă.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”