Cele mai bune laptopuri pentru 2024

Stiri din lumea IT
Post Reply
User avatar
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Posts: 442
Joined: 09 Dec 2019, 05:01
Location: Braila
Contact:

Cele mai bune laptopuri pentru 2024

Post by cimaxcim »

Am început 2024 cu o mulțime de procesoare noi de la Intel , NVIDIA și AMD , ceea ce înseamnă că ar trebui să existe o mulțime de laptopuri reîmprospătate la orizont. Anul acesta, termenul pe care probabil îl veți auzi cel mai mult este PC-uri AI, adică computere cu procesoare neuronale concepute pentru a accelera sarcinile AI. Deși nu este necesar să cumpărați un laptop doar de dragul inteligenței artificiale în acest an, este un lucru bun să fiți cu ochii pe viitor, deoarece mai multe companii aduc în sistemele lor produse precum Copilot sau ChatGPT de la Microsoft. Unele notebook-uri au chiar butoane Copilot dedicate pe tastatură pentru a facilita apelarea ajutorului AI generativ.

chromebook laptop.jpg

Chiar dacă ești dispus să aștepți hypeul AI în timp ce faci cumpărături pentru noul tău laptop, există încă o mulțime de alte specificații de luat în considerare. Ar trebui să plătiți suplimentar pentru mai multă memorie sau să obțineți un notebook cu un ecran mai mare? Am testat și revizuit zeci de cele mai recente laptop-uri pentru a găsi cele mai bune alegeri pentru cele mai bune laptop-uri pe care le puteți cumpăra chiar acum, împreună cu sfaturi de cumpărare care, sperăm, vor ajuta la demistificarea pieței.

Nota editorului (3/5/24): Apple tocmai a anunțat noul MacBook Air cu M3 în dimensiuni de 13 inchi și 15 inchi, disponibil acum începând de la 1.099 USD . Știam că va veni: la sfârșitul anului 2023, producătorul de iPhone și-a actualizat MacBook Pro și iMac-ul de 24 de inchi pentru a rula pe cipuri M3, așa că era doar o chestiune de timp până când cel mai recent siliciu a apărut în cel mai ușor notebook al companiei. . Noul chipset este cea mai mare schimbare a noilor aparate Air, în afară de suportul pentru Wi-Fi 6E și până la două afișaje externe. Dar completările au împins Air-ul M1 din gama oficială a Apple; compania nu mai vinde primul său laptop Air alimentat de un cip din seria M (deși este încă disponibil la alți retaileri ), iar MacBook Air M2 a devenit acum opțiunea sa „buget”, cu un preț de pornire de 999 USD. Vom pune în practică noile mașini alimentate cu M3 în curând, cu recenzii complete, așa că poate doriți să așteptați până atunci pentru a alege cel mai bun laptop pentru dvs. Cu toate acestea, dacă aveți mare nevoie de un laptop nou, recomandările noastre actuale de mai jos încă sunt valabile.
1.Laptop Lenovo IdeaPad 1 15IGL7 cu procesor Intel® Celeron® N4020 pana la 2.80 GHz, 15.6", HD, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 600, No OS, Cloud Grey >emag

2.Laptop Chromebook, Acer, Celeron N4500, 15.6'', 8 GB, 128 GB, Argintiu >emag

3.Laptop ultraportabil ASUS Zenbook 14 UM3402YA cu procesor AMD Ryzen™ 7 7730U pana la 4.50 GHz, 14", WQXGA, IPS, 16GB, 1TB SSD, AMD Radeon™ Graphics, No OS, Jade Black >emag
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!
Post Reply

Return to “Stiri din lumea IT”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests