Cele mai bune browsere de gaming 2020-2024

Stiri din lumea IT
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Gabriel
Utilizator boboc
Utilizator boboc
Mesaje: 28
Membru din: 26 Iun 2020, 11:12

Cele mai bune browsere de gaming 2020-2024

Mesaj de Gabriel »

Opera GX si Google chrome sunt cele mai bune browsere de gaming
aaaaaaaaaaa.jpg
Opera GX este o versiune specială a browserului Opera, creată special pentru gameri. Acest browser aduce împreună viteza, personalizarea și confidențialitatea atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Iată câteva caracteristici remarcabile ale Opera GX:

Limitatoare pentru CPU, RAM și rețea: Opera GX îți permite să setezi limite pentru utilizarea CPU-ului, RAM-ului și rețelei. Astfel, poți obține maximul atât din jocuri, cât și din navigare.
Integrare Discord și Twitch: Ai acces la Discord și Twitch direct din bara laterală a browserului. Poți vedea canalele pe care le urmărești și să primești notificări când cineva pe care îl urmărești este live.
Teme personalizate: Poți personaliza complet schema de culori a browserului Opera GX pentru a se potrivi configurației tale de gaming. Alege dintre temele special create și folosește imagini de fundal GX pentru desktop.
Moduri Luminos și Întunecat: Navighează în modul luminos sau întunecat, în funcție de preferințele tale.
GX Corner: Aici găsești jocuri gratuite, cele mai bune oferte, un calendar cu lansări de jocuri și știri din lumea gaming-ului.
Flow: Conectează browserul de pe desktop cu cel de pe mobil folosind funcția Flow. Trimite link-uri, videoclipuri, fișiere și note de pe un dispozitiv la altul.
Fast Navigation: Alege între butonul Fast Action (FAB) și navigarea standard în browserul Opera GX de pe mobil. FAB este mereu la îndemână și oferă feedback haptic.
zzzzzzzzzzzzzzzz.jpg
Google Chrome este un navigator web dezvoltat de către compania Google. Este cel mai utilizat browser la momentul actual, având o cotă de piață de aproximativ 63,8% din totalul utilizatorilor de internet.[2] Numele navigatorului este derivat de la interfața grafică. Chromium este numele navigatorului open-source, iar Chrome numele navigatorului proprietar.

Prima versiune pentru sistemele de operare Microsoft Windows a apărut pe 2 septembrie 2008 în 43 de limbi. Acum, el este disponibil și pentru sistemele de operare Mac OS X și Linux
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Respecta si vei fi respectat de cei din jurul tau.

Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri din lumea IT”