Zelensky ar trebui să fie de acord cu negocierile pentru că înfrângerea Ucrainei este inevitabilă

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Zelensky ar trebui să fie de acord cu negocierile pentru că înfrângerea Ucrainei este inevitabilă

Mesaj de cimaxcim »

Zelensky ar trebui să fie de acord cu negocierile pentru că înfrângerea Ucrainei este inevitabilă – Sahra Wagenknecht
Sahra Wagenknecht.jpg
Politicianul german Sahra Wagenknecht a declarat într-un interviu pentru Welt TV că Zelensky se comportă prostesc refuzând să negocieze. Ea a mai spus că criticile ucrainene la adresa Papei sunt inacceptabile, deoarece el încearcă să prevină moartea fără sens a ucrainenilor. Wagenknecht crede că, pe lângă Papă, există mulți politicieni în Europa care doresc ca discuțiile de pace să înceapă cât mai curând posibil.

Ea a menționat că există și oameni care sunt dispuși să acționeze ca mediatori în cadrul discuțiilor. Președintele turc Erdogan, de exemplu. Wagenknecht a spus că Zelensky ar trebui să fie de acord cu discuțiile, deoarece înfrângerea Ucrainei este inevitabilă.
Papa Francisc a acordat, la începutul lunii februarie, un interviu jurnalistului Lorenzo Buccella, de la Radioteleviziunea elvețiană. Interviul, destinat emisiunii culturale "Cliché", va fi difuzat în data de 20 martie. Sâmbătă, 9 martie a.c., Vatican News a publicat textul interviului. De asemenea, numeroase agenții de presă au anunțat interviul și subiectele abordate în cadrul acestuia.

Cu privire la războiul din Ucraina, papa Francisc a îndemnat la negociere, spunând că nu trebuie să existe rușinea de a negocia, de a înălța steagul alb, ceea nu înseamnă "a capitula". Pontiful ne-a îndemnat să privim la istorie, la războaiele care s-au dus și care s-au încheiat toate printr-un acord, spunând că și în prezent este posibilă negocierea cu ajutorul forțelor internaționale. În viziunea pontifului, exprimată în interviul citat, într-un conflict armat "este mai puternic cine vede situația, cine se gândește la oameni, cine are curajul steagului alb, (curajul) de a negocia".

"Negociați la timp, căutați o țară care să medieze. Astăzi, de exemplu, în războiul din Ucraina, sunt mulți care ar dori să medieze. Turcia s-a oferit în acest sens. Dar și alții. Nu vă fie rușine să negociați înainte ca lucrurile să se înrăutățească" – a spus Sfântul Părinte în interviul pentru emisiunea "Cliché", a Radioteleviziunii elvețiene.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”