Tata Technologies și BMW Group au semnat un acord pentru a dezvolta software pentru industria auto

Proiecte ecologice
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 449
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Tata Technologies și BMW Group au semnat un acord pentru a dezvolta software pentru industria auto

Mesaj de cimaxcim »

Tata Technologies și BMW Group au semnat un acord pentru a forma o asociere în India, cu scopul de a dezvolta software pentru industria auto. Această colaborare va conduce la crearea unui centru de dezvoltare IT în Pune, Bengaluru și Chennai, India. Acest parteneriat strategic va concentra eforturile pe dezvoltarea de soluții software pentru vehiculele definite prin software (SDV) și pe digitalizarea proceselor de dezvoltare, producție și vânzare.


BMW Group și Tata Technologies.jpg
Tata Technologies, o companie globală specializată în inginerie de produs și servicii digitale, va contribui cu expertiza sa în inginerie digitală și cu un grup talentat de profesioniști din India. Aceștia vor lucra împreună cu BMW Group pentru a dezvolta produse premium și a oferi experiențe digitale excepționale clienților din întreaga lume. Această colaborare reprezintă o etapă importantă în transformarea digitală a BMW Group și în dezvoltarea vehiculelor bazate pe software .

Nachiket Paranjpe, Președintele Vânzărilor Auto la Tata Technologies, a declarat: “În peisajul auto în continuă evoluție, trecerea către vehiculele definite prin software reprezintă o schimbare esențială în metodologiile de dezvoltare a software-ului și a vehiculelor. Vom folosi cunoștințele noastre profunde în acest domeniu și expertiza în vehiculele definite prin software pentru a colabora cu BMW Group în dezvoltarea de vehicule care nu sunt doar tehnologic avansate, ci oferă și experiențe excepționale consumatorilor din întreaga lume.”

Christoph Grote, Vicepreședinte Senior al Software-ului și Arhitecturii E/E, a adăugat: “Colaborarea noastră cu Tata Technologies va accelera progresul nostru în domeniul vehiculelor definite prin software. În comparație internațională, India dispune de un număr mare de talente cu abilități software remarcabile, care pot contribui la competența noastră în software.” 1

Această inițiativă reflectă angajamentul ambelor companii de a inova și de a crea soluții tehnologice avansate pentru viitorul industriei auto.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Proiecte ecologice”