Cum se interpretează visele

Iti aduci aminte ce ai visat azi noapte? Dictionar de vise de la A la Z care te va ajuta sa interpretezi semnificatiile viselor tale si le gasesti sensul.
Încuiat
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 434
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Cum se interpretează visele

Mesaj de cimaxcim »

Semnificația viselor este întotdeauna unică, pornind de la personalitatea, gândurile, emoțiile, experiența de viață a fiecărui om în parte.
Fiecare vis impleteste realitatea cu fantezia, iar interpretarea acestora poate oferi multimple informatii.
Ele pot sa ascunda probleme nerezolvate din trecut, din prezent sau chiar sa prezica viitorul.
Uneori, ceea ce visăm, ne poate dezvălui lucruri neștiute ce ne sunt placute sau nu, despre diferite sentimente sau trairi ale noastre sau a altor persoane .
Majoritatea viselor te vor face sa resimti o emotie puternica de liniste sau de tulburare, "emotie" care face sau a facut parte din viata ta si provine din sentimentele reale pe care le-ai trait.
images.jpg
Cea mai buna modalitate de a-ti aminti cat mai mult din visele pe care le-ai avut este sa ramai in pat, relaxat(a) si cu mintea golita de lucrurile ce te asteapta in ziua respectiva.
Pentru a intelege mesajul din spatele lor, este important sa cunoastem mai intai etapele in care am visam, lucrurile, actiunile si persoanele din vis.

"- Despre vise și felul lor.
- de la trup
- de la partea rațională
- de la partea mânioasă a inimii.
- Apoi vedenii și vise premonițiale[/b].
- de la Dumnezeu
- de la demon, numite înșelări demonice." citat de :- parintele Calistrat Chifan

Sfântul Ignatie Briancianinov (1807–1867) „Visele trimise de Dumnezeu poartă în ele însele o nebiruită putere de convingere. Această putere de convingere este de înțeles în ceea ce-i privește pe sfinții lui Dumnezeu, însă de neatins pentru cei aflați în lupta cu patimile.”.


Mitropolitul Hierotheos Vlachos spune ca insusirile visurilor arata starea in care ne gasim, daca suntem robi ai patimilor, robi ai diavolului sau robi ai lui Dumnezeu. Visele dezvaluie sanatatea sau boala noastra. De aceea este necesara spovedania, pocainta si plansul pentru a ne curata de patimi.

Sfântul Ioan Scărarul scria că „cel ce crede în vise este asemenea celui ce aleargă după umbra sa şi încearcă s-o prindă”.

Nu doar experienta transpersonala, ci ceea ce faceti atat cu experienta personala cat si cu cea transpersonala este ceea ce conteaza in modul cum va traiti viata si ceea ce vi se intampla.
Strephon Kaplan-Williams
Visam sa ne trezim !




Deci concluzia: Cea mai bună cale pentru a-ți îndeplini visele este să te trezești la realitate.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Încuiat

Înapoi la “Dictionar de vise”