Cele mai bune laptopuri de gaming pentru 2023

Stiri din lumea IT
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Cele mai bune laptopuri de gaming pentru 2023

Mesaj de cimaxcim »

De câțiva ani, laptopurile pentru jocuri sunt unele dintre cele mai interesante PC-uri. Au devenit mai subțiri și mai ușoare, dar au devenit și mult mai puternice și mai eficiente, făcându-le potrivite atât pentru muncă, cât și pentru joacă. Au adoptat câteva inovații îndrăznețe, cum ar fi balamalele rotative și personalizarea aproape de desktop. scrie:www.engadget.com
Razer Blade 15.jpg
Vă vom ajuta să vă dați seama care este cel mai bun laptop de gaming pentru dvs., de la opțiuni bugetare precum Dell G15 până la notebook-uri premium precum Razer Blade 15 și toate celelalte.


În special, vedem câteva opțiuni excelente de jocuri pentru PC la nivel de intrare sub 1.000 USD, cum ar fi gama Dell G15. Un laptop de gaming ieftin din această gamă de preț se va simți cu siguranță puțin mai subțire decât modelele mai scumpe și probabil se vor zgâri cu RAM, stocare și putere generală. Dar ar trebui să poată gestiona majoritatea jocurilor în 1080p la 60 de cadre pe secundă, care este minimul pe care l-ai dori de la orice sistem.

Lucrurile devin interesante atunci când începi să te uiți la cele mai bune laptopuri de gaming din spațiul mediu, cu prețuri de la 1.000 USD și mai ASUS

Zephyrus ROG G14, unul dintre notebook-urile noastre preferate pentru jocuri- o putere grafică îmbunătățită și suficient spațiu de stocare și RAM pentru a face față celor mai solicitante jocuri.
Cu toate acestea, când vine vorba de plăcile video, AMD se ridică la un nivel inalt. GPU-ul său Radeon RX 6000M a avut o performanță fantastică în notebook-uri precum ROG Strix G15 de la ASUS, dar rămâne în urma NVIDIA când vine vorba de funcții mai noi, cum ar fi ray tracing.
GPU-urile NVIDIA GeForce RTX dispun de asemenea de tehnologia DLSS a companiei, care folosește AI pentru a mări jocurile la rezoluții mai mari. Acest lucru vă va permite să jucați un joc precum Destiny 2 în 4K cu rate de cadre mai rapide. Acest lucru este util dacă încercați să profitați de un monitor cu rată de reîmprospătare ridicată.

Citeste mai mult
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri din lumea IT”