The Garfield Show

Discutii si informatii despre serialele si filmele momentului dar si despre seriale si filme care au facut istorie
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

The Garfield Show

Mesaj de cimaxcim »

gardfield show when solo.jpg

The Garfield Show (în franceză Garfield et Cie) este un serial de desene animate CGI bazat pe benzile desenate cu Garfield create de Jim Dași produs de Dargaud Media în asociație cu Paws, Inc. Serialul urmărește aventurile lui Garfield, Odie și Jon Arbuckle, alături de personaje care se întorc din benzile desenate și personaje noi create pentru acest serial.

Serialul se învârte în jurul unui motan portocaliu numit Garfield în încercarea lui de a trăi viața perfectă, plină de leneveală. Pentru că trăiește cu cățelul Odie și Jon Arbuckle, Garfield crede că lumea se învârte în jurul lui și a dorinței lui de a încerca să trăiască bine.
gardfield show when bird.jpg

Personaje principale

Garfield - Garfield este un motan portocaliu cu dungi negre pe spate și rotofei care iubește foarte mult lasagna, pizza sau orice altă mâncare în-afară de anșoa, stafide și iaurt. Garfield doarme aproape toată ziua și îi place să-i necăjească pe poștașul Herman și pe Odie.

Odie - Odie este un câine galben cu pete maro. Acesta este un câine obișnuit. Odie nu vorbește și are poziția normală a oricărui câine. El nu prea pare să fie cine știe ce geniu, fiind mereu bătaia de joc a lui Garfield. În România, Odie nu este jucat de nimeni.

Jon Arbuckle - Jon este un bărbat simpatic care locuiește împreună cu Garfield și cu Odie într-o casă foarte drăguță. Garfield profită mereu de bunătatea lui Jon. El este de meserie caricaturist. El chiar dacă se enervează foarte mult pe Garfield, acesta reușește să se calmeze.

gardfield show when dog.jpg
Personaje secundare

Nermal - Nermal este un motan gri pe care Garfield nu-l suportă deloc. Nermal a câștigat multe concursuri de frumusețe pentru pisici.

Herman - Herman este un poștaș care este bătaia de joc a lui Garfield. Acesta aduce scrisori la casa lui Jon. De obicei, Garfield îi face zile fripte.

Liz Wilson - Liz este prietena lui Jon. Ea lucrează ca doctor de animale. Când apare în acțiune, salvează situația.

Arlene - Arlene este o pisică roz. Ea este prietena lui Garfield.

Pooky - Pooky este ursulețul de pluș și partenerul de somn al lui Garfield.

Doc Băiete - Doc Băiete este fratele lui Jon de la sat. Nu-i place să-i se spună „Doc Băiete”. Numele lui adevărat este Doc.

Chițăilă (Squeak) - Chițăilă este un șoarece gri care locuiește într-o gaură din bucătărie împreună cu verii săi. Pentru că Garfield nu suportă gustul de șoarece, el s-a gândit c-ar fi o idee bună să se împrietenească cu el.

Vito Capeletti - Vito este un bucătar italian foarte priceput și un bun prieten cu Garfield, Odie și Jon. El deține propriul restaurant italienesc.

Drusilla și Minerva - Drusilla și Minerva sunt două gemene, nepoatele sau verișoarele lui Jon. Lui Garfield și lui Odie nu le place de ele deloc. Mereu când îi prind îi îmbracă în rochițe și se joacă cu ei multe jocuri pe care nu le suportă Garfield.

Eddie Gourmand - Eddie este un mare critic culinar. Este foarte gras și are propria sa emisiune culinară. Urăște foarte mult mâncarea sănătoasă.

Harry - Harry este un motan negru, vagabond și un prieten de-al lui Garfield.

Mătușa Ivy - Mătușa Ivy este mătușa țâfnoasă și nepăsătoare a lui Jon. Când vine în vizită pe la nepotul ei, îi pune pe Garfield și Odie la treabă și de-aceea este teroarea lor.


Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Filme”