Canoo a făcut un trio drăguț de vehicule electrice pentru a-i transporta pe astronauții NASA

Discutii despre fenomene stiintifice, teorii, teste, experimente, descoperiri, astronomie, chimie, biologie..., Brainiacs, Vanatori de mituri. teste si intampalari in urma unui experiment......
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Canoo a făcut un trio drăguț de vehicule electrice pentru a-i transporta pe astronauții NASA

Mesaj de cimaxcim »

Startup-ul de vehicule electrice Canoo a livrat primul său transport către NASA. Săptămâna aceasta, un trio de vehicule de transport al echipajului (CTV) ale companiei au sosit la Centrul Spațial Kennedy din Florida. Deși par a fi făcute pentru a explora suprafața Lunii, dubele sunt concepute pentru a transporta astronauți la rampele de lansare ale KSC, începând cu viitoarea misiune Artemis 2 a NASA .

Potrivit lui Canoo, furgonetele, bazate pe designul vehiculului de stil de viață existent al companiei , pot transporta astronauți complet potriviți, precum și echipaj de sprijin de zbor și orice echipament de care ar putea avea nevoie. „Vehiculele au un design interior și exterior exclusiv, care va oferi astronautului și echipajului confort și siguranță în timpul călătoriei de nouă mile către rampa de lansare de la Centrul Spațial Kennedy”, a spus compania, adăugând că va împărtăși fotografii interioare ale vehiculelor mai târziu. anul acesta.
vehicule electrice Canoo.jpg
Misiunea Artemis 2 va vedea NASA lansând prima sa misiune cu echipaj pe Lună de la sfârșitul programului Apollo în 1972. Patru astronauți vor călători în jurul satelitului în timpul zborului de 10 zile. În timpul Artemis 2, NASA intenționează să efectueze teste suplimentare ale capsulei sale Orion și ale rachetei super grele ale sistemului de lansare spațială (SLS) pentru a se asigura că ambele nave spațiale sunt în siguranță pentru viitoarele misiuni cu echipaj pe suprafața lunară.

În ceea ce privește Canoo, aceasta este o șansă pentru producătorul auto de a crește interesul pentru vehiculele sale electrice. În mai 2022, compania a avertizat investitorii că epuizează numerarul . De atunci, a anunțat un acord cu Walmart pentru a oferi retailerului 4.500 de vehicule electrice . Compania a livrat, de asemenea, un vehicul de testare Armatei SUA . Cu toate acestea, chiar și cu acele tranzacții în vigoare, mai are un drum lung de parcurs până la atingerea sustenabilității financiare.



Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiinta”