Dj Sebi si Iuliana Tatar - Din cate raze de soare

Orice alta discutie despre muzica, artisti, topuri, melodii, soundtrack-uri, melodii cautate, tot ce nu se incadreaza in celelalte forumuri
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Dj Sebi si Iuliana Tatar - Din cate raze de soare

Mesaj de cimaxcim »

Inginer de profesie, avand numele complet: Pirvulescu Sebastian, s-a nascut pe data 15 aprilie 1975.
Muzical, istoria incepe in 1993 cand a fost component al formatiei Total Oradea in care a activat alaturi de colegul sau Claudiu Gligor la clape.
A cantat la foarte multe nunti prin tara, muzica internationala in cadrul unui contract cu discoteca studenteasca VOX, toate acestea in timpul studentiei. Claudiu, actualmente este inginer si patron la o firma importanta.
DJ Sebi.jpg
In anul 2000 a infiintat casa de discuri "Total Studio" a carui patron este.. Ideea cu numele Dj Sebi a venit de la faptul ca muzica sa era facuta aproape in intregime cu ajutorul clapelor si a calculatorului..
Poate ca acum numele de Dj nu se mai potriveste fiind un solist vocal care canta cu formatie live, dar toata lumea il stie asa. Formula ideala pentru nunti insa este cand canta in trei (voce, clape saxofon) fiindca ei stiu sa faca o atmosfera dinamica.

Lautarii traditionali sunt obisnuiti sa stea ore in sir pe scena nemiscati si sa cinte tot acelasi gen de muzica la infinit nu sunt compatibili cu stilul lui Dj Sebi de a intra intre oameni si de a-i provoca sa cante alaturi de el toate genurile muzicale, de la etno pana la internationala. De fapt acesta este secretul succesului si al nuntilor deosebit de reusite pe care le-a realizat.


Dj Sebi si Iuliana Tatar - Din cate raze de soare




Dj sebi - Printre straini viata mea (of Italia)




Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”