Echipamentele de gaming de la Razer includ lumini RGB. Compania a anunțat si o serie de actualizări de produselor.

Stiri din lumea IT
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Echipamentele de gaming de la Razer includ lumini RGB. Compania a anunțat si o serie de actualizări de produselor.

Mesaj de cimaxcim »

Dispozitivele noi vor fi disponibile până la sfârșitul anului. Aceștia acceptă tehnologia Chroma de la Razer împreună cu Alexa, Google Assistant și Matter.

...
Razer își extinde gama de scaune de gaming, de asemenea, cu o nouă linie numită Fujin. Aceste scaune au spatar din plasa respirabila si suport lombar. Modelul Pro are o tetieră conturată 3D
Scaunele Fujin pro.jpg
...

Pasionații de tastatură ar putea fi tentați de Huntsman V3 Pro. Tastatura axată pe performanță pentru jucătorii competitivi dispune de ceea ce Razer numește cele mai avansate comutatoare ale sale de până acum. Au o gamă de acționare reglabilă între 0,1 mm și 4 mm, împreună cu o durată de viață de 100 de milioane de apăsări de taste. Alte caracteristici includ un cadran digital multifuncțional, butoane de control dedicate, taste texturate și un suport pentru încheietura mâinii din piele.
Huntsman V3 Pro.jpg
...
În ceea ce privește software-ul, veți putea acum să utilizați AI generativ pentru a crea imagini de fundal pentru desktop pentru PC care se potrivesc cu Razer Chroma. Tehnologia companiei va detecta culorile dominante în imagini de fundal și le va reflecta pe cele din iluminarea RGB. Există, de asemenea, o nouă aplicație dedicată Chroma pentru gestionarea luminii pe dispozitivele Razer.

Între timp, aplicația Razer Synapse primește o actualizare. Scopul este de a reduce cerințele de resurse ale sistemului și de a face mai ușoară și mai rapidă actualizarea dispozitivelor Razer. Veți putea în continuare să gestionați iluminarea RGB și în această aplicație.


Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri din lumea IT”