Amalgam- Ciolacu e fericit. Ciolacu a vorbit. Presa e de rahat condusa de un...pardon patronat.

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 444
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Amalgam- Ciolacu e fericit. Ciolacu a vorbit. Presa e de rahat condusa de un...pardon patronat.

Mesaj de cimaxcim »

Replica:
Ciolacu: „Putin este un dictator care se luptă cu lumea civilizată”
Putin: „Ciolacu este un dictator civilizat care se luptă cu români”
Ciolacu nu concepe că Rusia va avea de câștigat <<<TREZESTETE

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, luni dimineață, după ședința PSD, despre anunțul făcut de ministrul de Interne austriac cu privire la aderarea României la Spațiul Schengen. Ciolacu spune că solicitările Austriei „nu mi se par unele exagerate” și că România trebuie să își întărească frontierele, dând exemplu cazul Cherecheș. „Nu ne păclim unii pe alții.






phpBB [video]


phpBB [video]


Premierul României, Marcel Ciolacu, i-a răspuns luni seară, la emisiunea „Jurnalul de Seară”, președintelui USR, Cătălin Drulă "zis pulă" , la întrebarea adresată de acesta în cadrul „Săptămânii președinților”, săptămână în care liderii partidelor parlamentare pun întrebări omologilor invitați la Digi24.

Cosmin Prelipceanu {un pupincurist}, la„Jurnalul de Seară”, a subliniat faptul că premierul este susținătorul impozitului progresiv, moment în care Marcel Ciolacu a menționat că nu a exclus nici cota unică. „N-am exclus nici cota unică, dacă este unică. Momentan, noi nu mai avem cotă unică”, a spus premierul. „Am rămas un stat care are cam 800 de mii de locuitori în UE, Bulgaria și Rusia cu cotă unică. Restul mapamondului este cu impozitare progresivă. Eu cred că ei greșesc, și americanii, și germanii, și francezii, și italienii... Ei nu sunt în stare să găsească altă soluție.”

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate ... ic-2611417





Starea Natiei Oficial:
Într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei. Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei, pot contribui serios la însănătoșirea presei.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”