Baterii interschimbabile, o abordare diferită de cea a Tesla.

Discutii despre fenomene stiintifice, teorii, teste, experimente, descoperiri, astronomie, chimie, biologie..., Brainiacs, Vanatori de mituri. teste si intampalari in urma unui experiment......
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Baterii interschimbabile, o abordare diferită de cea a Tesla.

Mesaj de cimaxcim »

phpBB [video]







Vânzările Nio până la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an au crescut cu 33% la aproximativ 142.000 de vehicule, plasându-l înaintea aproape tuturor mărcilor străine de pe piața de vehicule electrice din China, deși cu mult în urma BYD susținută de Tesla și Warren Buffett, potrivit datelor HSBC.

Dar fabricarea mașinilor este notoriu de scumpă. La cinci ani de la listarea la bursa de valori Nasdaq din New York, Nio pierde în continuare 12.000 de dolari pentru fiecare mașină care iese din liniile de producție, a declarat recent președintele și cofondatorul Lihong Qin pentru Financial Times.

Li, în vârstă de 49 de ani, și-a fondat prima afacere în timp ce studia sociologie și drept la Universitatea din Peking în urmă cu mai bine de două decenii, finanțând compania prin preluarea unor joburi secundare ca programator de computere. Un antreprenor în serie, a început în cele din urmă zeci de companii și a luat trei publice.

Cea mai mare afacere înainte de Nio a fost Bitauto, primul canal de vânzare online de mașini din China, pe care Li l-a fondat în 2000
Li și-a acordat multă încredere în fabricarea de mașini cu baterii interschimbabile, o abordare diferită de cea a Tesla.

Călătoria de 1.000 km a prezentat o nouă tehnologie de baterie cu rază lungă de acțiune pentru mașini individuale dezvoltată de Nio.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiinta”