” Ultimele tehnologii pentru tranziția energetică ” – Hitachi Energy

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 442
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

” Ultimele tehnologii pentru tranziția energetică ” – Hitachi Energy

Mesaj de cimaxcim »



Provocarea schimbărilor climatice necesită acțiuni urgente, iar accelerarea tranziției către energie curată este o parte fundamentală a acestor acțiuni.

La Hitachi Energy, ne străduim să adoptăm în mod constant obiective bazate pe știință și soluții noi în cadrul operațiunilor noastre, pentru clienți și parteneri și de-a lungul lanțului valoric pentru a reduce emisiile de carbon. Pilonii cheie ai planului nostru 2030 sunt consolidarea nucleului rețelelor noastre electrice, extinderea la margine cu servicii digitale și pe ciclul de viață și construirea unui ecosistem de parteneriat pentru a crea împreună cu clienții soluții care să permită accelerarea tranziției către energie curată. Cu tehnologiile noastre de bază și portofoliul de produse, sisteme, software și servicii, contribuim la decarbonizarea infrastructurii energetice existente și viitoare.
De Ziua Partenerului nostru 2024, suntem încântați să vă aducem „Cele mai recente tehnologii în tranziția energetică”, deoarece credem că dezvoltarea durabilă este realizabilă doar prin parteneriate și că inovația vine din colaborarea deschisă și transparentă între diverse echipe, cu clienți și parteneri. .

Locație: The Yacht Hotel By DC – 258 Bai Chay, Ha Long City, Quang Ninh
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”