Politica de confidențialitate

    Prin completarea formularului de inregistrare de pe  Ecolomania, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii  Ecolomania in urmatoarele scopuri:

    -Stabilirea contactului cu clientii;
    -Prelucrarea comenzilor;
    -Participarea la concursuri, promotii;
    

    Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea  Ecolomania si a tertilor cu care  Ecolomania are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).


    Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,  Ecolomania are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă, şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către client.

     Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de către operator. Ca exceptie, numele şi adresa de livrare ale clientului vor fi comunicate si lucrătorilor din cadrul Poştei Române sau serviciilor de curierat, după caz, pentru expedierera comenzilor.

     Clientul nu este obligat să furnizeze datele cu caracter personal. Refuzul determină imposibilitatea finalizării tranzacţiei şi, prin urmare, anularea acesteia, datorită necesităţii acestora pentru prelucrarea comenzilor, livrarea produselor şi facturare.

     Modificarea datelor personale introduse în procesul de înregistrare se poate face după procesul de autentificare, din meniul contul meu. Dacă se doreşte ştergerea contului de pe server, clientul este rugat să solicite aceasta printr-un email adresat operatorului sau prin trimiterea uni e-mail la ecolomania@gmail.com.

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
Ecolomania.Ro Magazin © 2018