Termeni si conditii

Preturile se refera la produsele livrate din depozitul nostru sau promotii sau ati strans puncte de recompensa va da dreptul sa alegeti un produs fara a mai plati pentru acesta. Costul ambalarii va fi suportat in totalitate de  Ecolomania. Taxele de transport si de ramburs nu sunt incluse, ele fiind suportate de client. Costurile de transport vor fi calculate in functie de greutatea totala a coletului si deci vor varia automat in functie de aceasta. In cazul in care alegeti sa ridicati bunurile prin curier propriu, veti fi contactati pentru stabilirea datei si orei de ridicare. In acest caz, clientul se obliga sa-si contacteze curierul pentru ridicarea bunurilor de la depozitul nostru.

   Ne rezervam dreptul de a nu trimite produse sau plante in cazul in care vremea nu permite acest lucru, daca noi credem ca timpul de livrare este prea mare, sau daca aceasta actiune pune sub semnul intrebarii ajungerea in deplina siguranta a produselor la dumneavoastra.  

   Achizitiile se pot face cel mai usor telefonic la numarul de telefon 0339884237 sau 0769114555 .

   Intregul  continut al acestui site (texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date) este proprietatea firmei  Ecolomania si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

 

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
Ecolomania.Ro Magazin © 2018