Modalitati de livrare

In urma validarii telefonice a comenzii, se expediaza produsele comandate la adresa specificata de client. Expedierea comenzilor se face prin firma de curierat rapid Urgent Curier sau Fan Curier. Livrarea este posibila in majoritatea localitatilor din Romania.

 Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la data expedierii comenzii. Agentul companiei Urgent Curier sau Fan Curier va livra coletele la adresa specificata de catre client. Acesta se va asigura ca la data livrarii comenzii sa fie de gasit la adresa de livrare pentru a prelua comanda.

 In cazul in care agentul Curier nu va gasi destinatarul la adresa specificata, va depozita coletul la sediul de Curiererat cel mai apropiat. Cumparatorul va trebui sa ridice coletele de la sediul Urgent Curier sau Fan Curier in termen de 2 zile lucratoare. Cumparatorul care nu a ridicat coletul va fi inregistrat pe o lista si nu va mai beneficia de posibilitatea efectuarii de comenzi in cadrul site-ului  Ecolomania

 La preluarea coletului, este indicat sa se verifice daca continutul acestuia este intact ,nu este deteriorat si corespunde comenzii clientului. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia de a intocmi un proces verbal in acest sens, de fata cu agentul curier.

Bazat pe OpenCart Tradus de ShopThemer
Ecolomania.Ro Magazin © 2018