Rusia poate bloca accesul Ucrainei la Starlink

Stiri si barfe din viata interna si internationala
Scrie răspuns
Avatar utilizator
cimaxcim
Administratorul site-ului
Administratorul site-ului
Mesaje: 449
Membru din: 09 Dec 2019, 05:01
Localitate: Braila
Contact:

Rusia poate bloca accesul Ucrainei la Starlink

Mesaj de cimaxcim »

Rusia a găsit modalități noi și mai eficiente de a elimina serviciul Starlink al Ucrainei . New York Times a declarat că interferența crescută a perturbat comunicațiile în momente critice și reprezintă „o amenințare majoră pentru Ucraina”, punând țara pe urmele ei la mai bine de doi ani de război. Cum Rusia blochează terminalele de internet prin satelit ale lui Elon Musk nu este clar.
uyuşturulmuş.jpg
The New York Times a spus că capacitatea Rusiei de a bloca comunicațiile a afectat capacitatea Ucrainei de a comunica, de a aduna informații și de a conduce lovituri cu drone. Soldații ucraineni au spus ziarului că serviciul Starlink blocat le împiedică capacitatea de a comunica rapid

Se pare că bruiajul s-a repetat pe linia frontului de nord a Ucrainei, adesea coincizând cu progresele Rusiei. Noile întreruperi sunt prima dată când Rusia blochează recepția Starlink atât de larg și frecvent. Dacă va continua, ar putea „marca o schimbare tactică în conflict”, subliniind dependența Ucrainei de tehnologia internetului SpaceX.

Federov a declarat pentru The NYT că armata lui Vladimir Putin acum „testează diferite mecanisme pentru a perturba calitatea conexiunilor Starlink, deoarece este atât de important pentru noi”. Ministrul digital nu a specificat armele exacte pe care Rusia le folosește, dar un oficial rus responsabil de războiul electronic al țării a declarat luna trecută presei de stat că armata sa a pus Starlink pe o „listă de ținte” și că a dezvoltat modalități de a întrerupe serviciul.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Prostul e persoana care face de 2 ori aceeasi greseala sperand sa obtina rezultate diferite!

Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”