Rebecca Adamson a declarat : „Nu vor fi mai multe mașini de dimensiunea Honda E. Pot spune asta cu încredere”.

Rebecca Adamson a declarat : „Nu vor fi mai multe mașini de dimensiunea Honda E. Pot spune asta cu încredere”.

La evenimentul de lansare e:Ny1, noul SUV electric al Honda, directorul Honda Marea Britanie Rebecca Adamson a declarat pentru Autocar : „Nu vor fi mai multe mașini de dimensiunea Honda E. Pot spune asta cu încredere”.

Adamson a mai spus că Honda a ales să se concentreze pe SUV-urile electrice, pentru că acolo este cererea pieței din Marea Britanie. “Este o gamă de produse condusă de piață. Atâta timp cât acolo este piața, vom continua să fim conduși de SUV”, a spus executivul. Într-adevăr, mașina are mai multe SUV-uri în gama sa actuală, care vor include în curând e:Ny1.

 

Honda E a fost relativ bine primită pentru aspectul său elegant, dar are o baterie mică și are o autonomie destul de scurtă la 200 de kilometri. A fost conceput doar pentru uz urban și suburban, nu pentru porțiuni lungi de drum fără stații de încărcare la vedere. În ceea ce privește e:Ny1, este un SUV compact cu o autonomie de 256 de mile și o capacitate de încărcare rapidă care îi permite să treacă de la 10 la 80% în 45 de minute.