BMW continuă să exploreze o gamă extinsă de vehicule electrice, lansând Vision Neue Klasse

BMW continuă să exploreze o gamă extinsă de vehicule electrice, lansând Vision Neue Klasse

BMW continuă să exploreze o gamă extinsă de vehicule electrice, lansând Vision Neue Klasse – cel mai recent concept al său. Modelul se bazează pe conceptul i Vision Circular din 2021 și pe conceptul i Vision Dee din acest an . Dincolo de caracteristicile estetice care merită discutate, BMW susține în special că Vision Neue Klasse va avea o autonomie și o viteză de încărcare cu 30% mai mari și va fi cu 25% mai eficientă.

 

Compania dorește în mod clar că noul său EV să fie o adevărată îndepărtare de modelele sale anterioare. „Cu Neue Klasse, ne-am angajat în cea mai mare investiție din istoria companiei. Nu scriem doar următorul capitol al BMW; scriem o carte cu totul nouă”, Frank Weber, membru al Consiliului de Administrație al BMW. AG responsabil pentru Dezvoltare, a declarat într-un comunicat. BMW susține că noul său design este „atât de progresiv” încât, la prima vedere, ați putea crede că compania a sărit peste un model.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale modelului BMW Vision Neue Klasse include scaune galbene vibrante în stil lounge. Deși arată cu siguranță distractive, este puțin probabil să apară în vreun model care se îndreaptă pe piață. Cu toate acestea, îndepărtarea cromului și a pielii ar trebui, teoretic, să facă întreaga producție mai ecologică. Interiorul include, de asemenea, o nouă generație de iDrive și introducerea BMW Panoramic Vision. Acesta din urmă oferă informații precum navigația, viteza și cântecul pe partea de jos a parbrizului față.

Se pare că producătorul auto dorește să se asigure că te uiți la concept car și nu simți nimic altceva decât fericire, denumind vopseaua exterioară „Joyous bright”. Deși compania spune că culoarea demonstrează „personalitatea prietenoasă și orientată spre viitor a BMW Vision Neue Klasse”, nu putem să nu credem că sună ca descrierea unei lămpi cu tulburări afective sezoniere (SAD). În ambele cazuri, BMW Vision Neue Klasse își face debutul public la Salonul Auto Internațional IAA Mobility 2023 de la München, dar nu va ajunge pe piață până în 2025.