Thornova Solar s-a clasat ca producător de module BNEF Tier 1

Thornova Solar s-a clasat ca producător de module BNEF Tier 1

Thornova Solar a anunțat că compania a fost adăugată pe lista producătorilor de module Tier 1, după cum se raportează în raportul din al treilea trimestru 2023 al Bloomberg New Energy Finance (BNEF).

Lista Tier 1 a BNEF este acei producători de module considerați „bancabili” pe baza proiectelor și tranzacțiilor de succes încheiate în trecut și urmărite de baza de date Bloomberg. Compania-mamă a lui Thornova, Sunova, a depus opt proiecte care îndeplineau criteriile BNEF de a fi mai mari de 1,5 MW și finanțate de cel puțin șase bănci diferite cu finanțare fără recurs.

„Listingul de nivel 1 este o piatră de hotar majoră și îi permite lui Thornova să participe la cele mai mari proiecte solare”, a declarat William Sheng, CEO al Thornova Solar. „În același timp, onorăm și menținem relații strânse cu clienții noștri care au avut încredere în noi chiar înainte de a obține statutul de nivel 1 și continuăm extinderea pe toate segmentele împreună cu ei.”

Cu producția de volum în Vietnam dedicată pieței nord-americane, Thornova va investi într-o instalație de celule solare în Asia de Sud-Est și are, de asemenea, planuri să deschidă un site de producție din SUA în 2024.

„Concentrarea proceselor noastre de producție în jurul lanțului de aprovizionare cu celule solare ne permite să combinăm reducerea costurilor, sporind în același timp eficiența”, a spus Sheng. „Investiția în producția de celule solare va ajuta Thornova să controleze calitatea și costurile celulelor produse pentru noi și va permite controlul direct al întregului lanț de aprovizionare.”

Thornova a fost deja evaluat CC+ conform raportului de bancabilitate PV Tech Module, care pune accent pe managementul financiar amănunțit. Thornova respectă pe deplin Protocolul SEIA pentru lanțul de aprovizionare pentru a asigura trasabilitatea completă a lanțului de aprovizionare pentru modulele sale.

„Împreună cu concentrarea noastră continuă asupra modulelor de înaltă eficiență și calitate la prețuri accesibile, toate aceste componente sporesc încrederea în compania și produsele noastre de către EPC, dezvoltatori, investitori și instituții financiare deopotrivă”, a explicat Sheng.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.