Grupul REC lansează a cincea inovație de panouri solare Alpha HJT în cinci ani: REC Alpha Pure 2

Grupul REC lansează a cincea inovație de panouri solare Alpha HJT în cinci ani: REC Alpha Pure 2

REC Group , o companie internațională de pionierat în domeniul energiei solare, prezintă cu mândrie cea de-a cincea inovație a panourilor solare bazată pe renumita sa tehnologie Alpha heterojunction cell (HJT), REC Alpha Pure 2 . Cu până la 430 Wp într-un format compact, REC Alpha Pure 2 oferă proprietarilor de case și companiilor din SUA o eficiență ridicată de până la 22,2%. Producția a început la fabrica REC Industry 4.0 din Singapore.

Grupul REC lansează a cincea inovație de panouri solare Alpha HJT în cinci ani: REC Alpha Pure 2

La fel ca predecesorul său, câștigătorul premiului Intersolar REC Alpha Pure în 2022, noua serie REC Alpha Pure 2 se bazează pe tehnologia avansată Alpha a REC, având 132 de celule HJT tăiate pe jumătate într-un aspect al celulei fără întreruperi pentru o densitate de putere și o estetică îmbunătățite. Panourile REC continuă să fie fără plumb și să respecte RoHS, simplificând reciclarea după sfârșitul duratei de viață a panoului și eliminând riscul de a adăuga materiale periculoase în mediu.

În conformitate cu angajamentul REC față de performanța pe termen lung a produsului, noul REC Alpha Pure 2 este, de asemenea, eligibil pentru pachetul cuprinzător de garanție REC ProTrust de până la 25 de ani și garantează 92% din puterea plăcii de identificare în anul 25. Performanța produsului pe termen lung. nu numai că aduce beneficii proprietarilor de sisteme, dar reduce și consumul de resurse și demonstrează angajamentul REC față de sustenabilitate.

 

Noul REC Alpha Pure 2 este cea de-a cincea inovație de produs Alpha HJT a REC și exemplifică stăpânirea HJT de către REC , lansată pentru prima dată în 2019. „REC este angajată față de HJT și are o experiență puternică în fabricarea de panouri solare HJT. Cred că această tehnologie prezintă cel mai mare potențial de salturi de eficiență în viitorul apropiat”, spune Cary Hayes, președintele REC Americas.

Beneficiile HJT și noul panou solar REC Alpha Pure 2 includ:

  • Cu până la 430 Wp într-un format compact, REC Alpha Pure 2 oferă o eficiență ridicată de până la 22,2%.
  • Puterea de ieșire garantată de cel puțin 92% în anul 25.
  • Fabricate din două materiale diferite, celulele HJT permit captarea mai eficientă a luminii solare și rate mai mari de conversie a energiei.
  • Cel mai scăzut coeficient de temperatură de -0,24% per °C permite o producție mai mare de energie, chiar și atunci când temperaturile cresc.
  • Celulele REC Alpha HJT necesită doar 6 până la 7 etape de producție, reducând riscul de microfisuri și consumul de energie.
  • Fabricarea celulelor HJT necesită doar un proces de temperatură scăzută de 200°C, reducând stresul termic pentru celule și consumul de energie.
  • Celulele HJT se bazează pe plachete mai subțiri, oferindu-le o flexibilitate și robustețe mai ridicate, reducând și mai mult riscul de microfisuri.