Modulul DAS Solar de tip N are performanțe excelente în testarea PVEL PQP

Modulul DAS Solar de tip N are performanțe excelente în testarea PVEL PQP

Recent, modulul de sticlă dublă bifacială DAS Solar de tip N a demonstrat o performanță excepțională a produsului printr-o serie de teste riguroase în Programul de calitate a produselor (PQP) al PV Evolution Labs (PVEL).

 

Fiind un laborator de testare terț, recunoscut la nivel global, PVEL efectuează evaluări cuprinzătoare ale modelelor de module fotovoltaice prin testarea PQP, evaluând sensibilitățile de mediu și mecanismele de degradare. Testarea PQP include un spectru larg de evaluări, cum ar fi ciclul termic, căldura umedă, degradarea indusă de potențial, degradarea indusă de lumină, degradarea indusă de lumină și temperatură ridicată și secvențele de stres mecanic. Modulele DAS Solar de tip N au prezentat performanțe remarcabile la toate testele stricte, demonstrând stabilitatea și fiabilitatea modulelor în diferite condiții de mediu extreme.

Modulul DAS Solar de tip N are performanțe excelente în testarea PVEL PQP

În ceea ce privește instalațiile fotovoltaice, stabilitatea modulelor afectează direct performanța și durata de viață a acestora. Ca rezultat al inovației tehnologice continue, DAS Solar a asigurat în ultimii ani funcționarea eficientă a modulelor într-o mare varietate de condiții de mediu, îmbunătățind stabilitatea și fiabilitatea produselor sale. Performanța modulelor DAS Solar de tip N a rămas semnificativ neafectată în timpul recentelor teste PQP, după ce au fost supuse la 600 de solicitări de ciclu termic la temperaturi cuprinse între -40°C și 85°C și 2000 de ore de testare la căldură umedă la 85°C și 85% RH. Materialele și structura modulului își demonstrează rezistența în condiții de frig extrem, căldură extremă și umezeală.

 

Există o nevoie deosebită de module fotovoltaice rezistente la vânt în zonele cu resurse eoliene abundente. În ceea ce privește sarcina mecanică, modulele DAS Solar de tip N au demonstrat o excelentă integritate structurală și o putere de ieșire stabilă, demonstrând o rezistență superioară la vânt. Chiar și în caz de atacuri puternice ale vântului, modulele DAS Solar de tip N pot asigura o alimentare sigură și continuă. În zonele cu forțe semnificative ale vântului, acest avantaj va facilita aplicarea modulelor fotovoltaice DAS Solar în regiunile de coastă și de mare altitudine.

 

Modulele DAS Solar de tip N au demonstrat, de asemenea, rezistență excelentă la căldură, rezistență la lumină și stabilitate pe termen lung în teste recente de degradare indusă de potențial (PID) și degradare indusă de lumină și temperatură ridicată (LETID). Punctele sale forte de bază în inovarea tehnologică, selecția materialelor, proiectarea structurală și procesele de producție sunt evidențiate în aceste rezultate. În plus, oferind clienților servicii de produse extrem de fiabile pe întregul ciclu de viață al modulului, DAS Solar oferă o garanție de 15 ani pentru materiale și o garanție de 30 de ani pentru puterea de ieșire, asigurând o generare mai mare de energie electrică și profituri mai mari pe întregul ciclu de viață al modulului.

 

De-a lungul anilor, DAS Solar a cercetat și dezvoltat tehnologie de tip N pentru a satisface diverse medii extreme, cum ar fi deșerturile, munții, mările și pădurile tropicale. Fiind o companie lider în tehnologia de tip N, performanța remarcabilă în testele PVEL servește ca o dovadă puternică a inovației tehnologice și angajamentului de calitate al DAS Solar. Testând și certificând continuu produsele fotovoltaice, DAS Solar se va asigura că tehnologia de cercetare și dezvoltare și performanța produsului rămân la egalitate cu standardele din industrie, oferind produse fotovoltaice superioare clienților globali.