Trina Solar, a anunțat că primul PV Vertex S+ 505W a ieșit de pe linia de producție din fabrica

Trina Solar, a anunțat că primul PV Vertex S+ 505W a ieșit de pe linia de producție din fabrica

Trina Solar , lider în soluții fotovoltaice inteligente (PV) și de stocare a energiei, a anunțat că primul panou fotovoltaic (PV) Vertex S+ 505W (NEG18R.28) a ieșit de pe linia de producție din fabrica sa din Changzhou, panoul fotovoltaic Vertex S+ este conceput pentru acoperișuri comerciale și industriale insa poate fi folosit oriunde

 

Combinând tehnologia i-TOPCon de tip n cu tehnologia celulelor de tip wafer de siliciu dreptunghiular de 210 mm (210R), acest modul cu sticlă duală va produce o putere de până la 505 W și va oferi o eficiență de până la 22,7%. Acest lucru are ca rezultat o durată de viață mai lungă, o degradare mai mică indusă de lumină și o eficiență de conversie mai mare decât cu modulele de tip p.

Cu dimensiuni de 1961 mm pe 1134 mm și o lățime subțire de 30 mm, modulul cu sticlă duală de 1,6 + 1,6 mm cântărește doar 23,5 kg. Acest lucru face instalarea simplă și asigură că panourile sunt suficient de robuste pentru o instalare comercială la scară mai mare. Modulul oferă o varietate de soluții de instalare flexibile pentru implementarea sistemului. Datorită curentului său de scurtcircuit de 15,86 A, este foarte compatibil cu majoritatea invertoarelor, optimizatoarelor și sistemelor de montare de pe piață.

Designul cu sticlă dublă de 1,6+1,6 mm oferă rezistență sporită la zgârieturi, fisuri și impact și asigură rezistența panoului la stropi de sare, acizi, alcalii, temperatură ridicată și umiditate, ajutând panoul să treacă testul de grindină de 35 mm și să îndeplinească gradul de incendiu IEC ( Clasa A+C). Fiabilitatea sistemelor fotovoltaice construite cu Vertex S+ 505W va garanta puterea de ieșire pe viață în cadrul garanției ultra-lungi de performanță de 30 de ani și 25 de ani a produsului. Aceste garanții extinse subliniază încrederea Trina Solar în tehnologia sa cu dublă sticlă și în performanța pe termen lung a celulelor i-TOPCon de tip n.